Hva leter du etter?

Oslofjorden danser - en reise gjennom Gamle Oslo, 21.–22. august

Oslofjorden danser - en reise gjennom Gamle Oslo,
21.–22. august

Spilles: lør. 21. aug. søn. 22. aug.

Vandreforestilling gjennom Grønland med båttur på Akerselva.

21. og 22. august inviterer Panta Rei Danseteater og Dansens Hus til dansevandring gjennom bydel Gamle Oslo. Reisen starter på Interkulturelt Museum på Grønland, beveger seg ned til Vaterland, hvor robåter venter for å ta deg gjennom tunnelen og ut i fjorden. I løpet av vandringen opplever publikum mange små øyeblikk av dansekunst. Vi avslutter ikke reisen før Hovedøya dukker opp rett forut!

Oslofjorden danser er Panta Reis nye satsing der fjorden iscenesettes gjennom en rekke dansevandringer. Seks unge profesjonelle dansere fra talentprogrammet TILT Grow presenterer hver sin solo skapt i samarbeid med anerkjente norske koreografer; Hege Haagenrud, Mia Habib, Yaniv Cohen, Sudesh Adhana, Melissa Hough og Inés Belli. Soloene er utarbeidet i samarbeid med danserne Karianne Andreassen, Sarjo Sankareh, Martine Bentsen, Victor Amel Olivares Pedersen, Lou Ditaranto, Iannes Bryulant.

Bydel Gamle Oslo byr på et rikt mangfold av mennesker og byrom. I samarbeid med scenograf Liam Monzer Alzafari iscenesetter vi reisen fra hjertet av Gamle Oslo og ut til fjorden. Forestillingen tar mål av seg til å løfte fram og synliggjøre bydelens ulike kvaliteter, sammenhenger og kontraster. Publikum får stifte bekjentskap med lokale talenter og medvirkende på reisen gjennom bydelen.

Panta Rei Danseteater er et Oslo-basert dansekompani etablert i 2000. Siden oppstart har kompaniet laget seksten forestillinger og ledet en rekke større danseprosjekter. Kompaniet leder både Oslofjorden danser og det omfattende danseprosjektet TILT der talentprogrammet TILT Grow inngår.

Les mer om Oslofjorden danser og TILT Grow her:

https://pantareidanseteater.com/nb/prosjekter/tilt-grow-2021

https://pantareidanseteater.com/nb/prosjekter/oslofjorden-danser

Praktisk informasjon

Oppmøte: Interkulturelt museum, Tøyenbekken 5. Avsluttes ved Sørenga Sjøbad.

Billetter: Deler av forestillingen vil publikum sitte i båter, rodd av Akerselva Trebåtforening. Du kan velge mellom billett for 2 eller 3 personer, og navnet på båten du skal sitte i står på billetten din.

Husk: Ta med en ekstra genser og godt fottøy, kle deg i henhold til værmeldingen. Av hensyn til øvrig publikum, anbefaler vi til å droppe paraplyen.


OBS! I deler av forestillingen fraktes publikum i robåt gjennom en tunnel. Vi har gode sikkerhetsrutiner, og alle passasjerer får utdelt vest.

Viktig om smittevern: Smittevern er høyt prioritert, og vi organiserer vandringen med tanke på dette. Vandringen vil derfor bli inndelt i kohorter og ledet av en guide. Det er viktig at publikum møter opp på angitt tidspunkt og melder sin ankomst. Som publikummer skal du til enhver tid overholde 1m-regelen til andre publikummere som ikke er i din egen husstand og bruke ansiktsmaske dersom det ikke er mulig å holde avstand.

Film/ Foto: Det vil bli tatt bilder og film under vandringen og båtturen.

Deler av forestillingen vil publikum sitte i båter, rodd av Akerselva Trebåtforening. Du kan velge mellom billett for 2 eller 3 personer og navnet på båten du skal sitte i står på billetten din.

Medvirkende

Koreografer:
Hege Haagenrud
Mia Habib
Yaniv Cohen
Sudesh Adhana
Inés Belli
Melissa Hough (Den Norske Opera & Ballett)
Medskapende dansere:
Karianne Andreassen
Sarjo Sankareh
Martine Bentsen
Victor Amel Olivares Pedersen
Lou Ditaranto
Iannes Bryulant.
Roere og båter:
Akerselva trebåtforening
Veileder og iscenesetter:
Liam Monzer Alzafari
Lysdesigner og lydteknikk:
Peter Albers
Foto:
Mikael Örtenheim
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus