Foto Tale Hendnes

measure your crew

Dansekonkurranse, 07. oktober 2017

Dansekonkurranse,
07. oktober 2017

Hver gang billettene til dansekonkurransen Measure Your Crew blir sluppet er pågangen så stor at billettsystemet nesten kollapser og samtlige billetter rives vekk på få sekunder.

  0
 • SceneHovedscenen

Spilledatoer

 • 07. oktober - 17:00

Measure Your Crew inviterer dansecrews og grupper til å fremføre hver sin 4- minutters koreografi for et ekstremt dedikert og jublende publikum. I Measure Your Crew er det nemlig publikum som er med på å bestemme hvem som vinner. Ved hjelp av lydmåler, måles publikums applaus og jubel og dette avgjør hvem som vinner. Men også en fagjury inviteres med, så hvert crew får en profesjonell og kvalifisert tilbakemelding samt poeng . Vinnergruppa får premie på hele 30.000 kroner. 

Disse gruppene kjemper om førsteplassen:
MOS DEF 
The Kevanette´s
Fusion DUG 
Psycho
Tabanka
Dirty Lab
Waves
Unity – G - Crew
Bangsour

Billetter til Measure Your Crew er gratis og helt utsolgt. Du kan likevel møte opp i billettluken før forestilling og satse på å få uavhentede billetter. Billettluken åpner kl 17. 

TID: Lørdag 7. Oktober 2017 HVOR: Dansens Hus

DET ER KUN ANLEDNING TIL Å HENTE UT 2 BILLETTER PER PERSON TIL KONKURRANSEN.


Bakgrunnsstoff

 • Matata3 Sanne Bergh

  De er urokkelige. De er Matata.

  Med et navn inspirert av sin Kenyanske bakgrunn og med afrobeats, -house og dancehall som stil, er Matata et ”up and coming” dansecrew etter at de vant Measure Your Crew i Februar.

 • Thomas Talawa Prestø og Knut Arild Flatner Foto Sanne Bergh

  Dansedommerne

  Den ene ble introdusert til dans for å bli hetero, den andre via karibisk party. Knut Arild Flatner og Thomas Talawa Prestø er to av dommerne i årets dansekonkurranse Measure Your Crew.