Hva leter du etter?

Make Me Dance, 5.–6. november 2019

Make Me Dance,
5.–6. november 2019

Spilles: tir. 05. nov. 2019 ons. 06. nov.

Make Me Dance er en energisk forestilling som passer for barn, unge og voksne. Spilles på Rommen Scene. Fri adgang.

OBS! Billettsalget avsluttes 5. og 6. november kl. 14:00, men billetter kan hentes gratis ved oppmøte på Rommen Scene. Merk begrenset antall billetter!

Dansenett Norge og Dansens Hus/POW (People of the world) samarbeider med Rommen Scene og Panta Rei Danseteater om visning av forestillingen Make me Dance med 2 forestillinger

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst fortelle tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere. Forestillingen handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Make Me Dance er en energisk forestilling som passer for flere generasjoner. Forestillingen er inspirerende og vekker nostalgi. Bevegelsesmaterialet og tekstene er et resultat av diskusjoner mellom utøverne og det kreative teamet. Diskusjonene er basert på historier farget av hvordan det hele startet, og hvordan ønsket om å danse ble nøkkelen til fremtiden og kilden til utfordringer og suksess.

Forestillingen er gratis, men man må likevel bestille billetter. Klikk på Kjøp billetter for å hente din(e) fribilletter. Billetter er tilgjengelige på nett frem til kl. 16 samme spilledag. Etter dette kan man hente billetter i billettluken på Rommen scene.

Medvirkende

Kunstnerisk ledelse og koreografi:
Anne Holck Ekenes
Koreograf:
Pia Holden
Dansere:
Julie Drønen Ekornes / Nora Martine Svenning
Jens Jeffry Trinidad
Jon Filip Fahlstrøm
Komponist og musike:
Improvisível (Marcus Amadeus)
Scenografi:
Mie Dinesen
Dramaturg:
Elin Amundsen Grinaker
Lysdesigner:
Thomas Evensen
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus