RSJWorksRudiSkotheimJensenLoveloveremotecontrol2013

Love love remote control

Love love remote control, 01. - 02. oktober 2013

Love love remote control,
01. - 02. oktober 2013

«Love love remote control» er en forestilling som handler om det kulinarisk kaoset som omfatter sult, smak, vekst, polemikk og total mat apokalypse. Forestillingen er et stille indie dikt i ord og bevegelse, som dreier seg om slutten på brødskiven.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 01. oktober - 17:00
  • 02. oktober - 15:00

«Love love remote control» er en forestilling som handler om det kulinarisk kaoset som omfatter sult, smak, vekst, polemikk og total mat apokalypse. Forestillingen er et stille indie dikt i ord og bevegelse, som dreier seg om slutten på brødskiven.

RSJWorks holder til i Fredrikstad og består først og fremst av kunstner Rudi Skotheim Jensen. Han studerte regi og koreografi ved ESAC i Brussel (Ecole Superieure des Artes du Cirque ) og utdannet seg senere som scenekunstner ved Akademi for Scenekunst Fredrikstad. På prosjektbasis samarbeider han med grupper og kunstnere i inn- og utland, og ofte i tverrkunstneriske prosjekter.

Skapt og utøvd Rudi Skotheim Jensen and Andy LimKunstnerisk samarbeid Indra Lorentsen, Kate Pendry, Henriette Slorer, Jade Francis Haj, Loan Ha, Loan Than Ha

Varighet: 50 minutter

Støttet av Kulturrådet, Subtopia i Stockholm, Theatreworks i Singapore, Kulturskolen i Fredrikstad.
Forestillingen er under utvikling. En oppdatert kredittliste er klar til festivalen.