Hva leter du etter?

Kaboom, 8.–10. mai 2015

Kaboom,
8.–10. mai 2015

Spilles: fre. 08. mai 2015 lør. 09. mai søn. 10. mai

Drivende, tøff, rå og eksplosiv dans med sarte og emosjonelle øyeblikk som griper tak i tilskueren er hva du kan forvente deg i Subjazz´ «Kaboom». I tillegg loves det fengende musikk og fysisk utfoldelse i kjent Subjazz-ånd.

Koreografene fra Oslo Danse Ensemble og So You Think You Can Dance tar i denne forestillingen steget videre og skaper en ny og eruptiv helaften full av medrivende dans. Seks toppdansere med bakgrunn fra jazzdans, hip hop/street dance, samtidsdans og klassisk ballett har i tett samarbeid med Subjazz – nærmere bestemt Karl Erik Nedregaard og Knut-Arild Flatner – skapt en drivende forestilling som får deg til å sitte på kanten av stolsetet.

Kaboom er ikke bare sterkt underholdende i sin fengende, sceniske form, den tar også publikum inn i en emosjonell opplevelse som kretser rundt gjenkjennbare temaer som brudd og løsrivelse – fritt tolket og fritt opplevd i en energisk forestilling.

Subjazz har i over 10 år samarbeidet som koreografer med et stort engasjement for utviklingen av sitt eget sceniske uttrykk, med røtter i jazzdans og samtidsjazz. Deres uttrykk har vært definert som både cutting-edge og crossover, noe som reflekteres i deres sterke engasjement i sjangeren samtidsjazz. 

Subjazz har tidligere begeistret publikum på Dansens Hus med sin forestilling Bloom, og med sine koreografier for Oslo Danse Ensemble. Også Riksteatret har satt Subjazz på plakaten både med landsomfattende turnéer med Oslo Danse Ensemble og med Bloom

Medvirkende

Koreografi:
Karl–Erik Nedregaard
Knut Arild Flatner
Dansere:
Henriette Hamli
Sergio Junior Benvindo de Souza
Daniel Sarr
Thomas Johansen
Maria Ferguson Rønningen
Jeffrey Young
Produsent:
Cynthia Kai
Scenografi:
Ola Bråten
Yaniv Cohen
Lysdesign:
Ola Bråten
Lyddesign:
Lars Årdal
Kostymedesign:
Sari Nuttunen
Produskjonsdesign:
Yaniv Cohen
Støttet av:
Norsk Kulturråd
Fond for lyd og bilde
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus