ChristopherArouniGoodbyePenelope20121

GOODBYE PENELOPE

GOODBYE PENELOPE, 01. - 04. november 2012

GOODBYE PENELOPE,
01. - 04. november 2012

Christopher Arouni er tilbake på Dansens Hus med andre del av sin trilogi, som startet med «Inside Inland», fremført på Dansens Hus i 2010 for fulle hus.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 01. november - 18:00
  • 02. november - 18:00
  • 03. november - 18:00
  • 04. november - 18:00

Christopher Arouni er tilbake på Dansens Hus med andre del av sin trilogi, som startet med «Inside Inland», fremført på Dansens Hus i 2010 for fulle hus. Den gang som nå knytter Arouni sammen tematikk rundt virkelighetsoppfatning og drøm, og presenterer en forestilling hvor dans, lyd, lys og rom spiller likeverdige roller.

«Goodbye Penelope» beveger seg tematisk mellom tilstandene drøm og virkelighet, eller i grenselandet mellom drøm og våken tilstand. Forestillingen tar utgangspunkt i en dagbok, der notatene blir en dokumentasjon og forankring til virkeligheten, hvor drøm og virkelighet går over i hverandre. Dagboken er den nøkterne fortellerstemmen, og står i motsetning til drømmens anarki. Det er to personer på scenen, de oppfatter hverandre som en gjenspeiling av seg selv, og er i en stadig dialog med hverandre. De snakker forbi hverandre, to fortellinger samtidig, to ulike språk. Etter hvert utspiller det seg sekvenser i åpne og lukkede rom hvor det finnes to fellesnevnere: fortiden og det fremtidige. Duetter og solopartier avløser hverandre inntil de to møtes til slutt under samme forutsetning, i den samme tiden.

Støttet av Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere og Fond for lyd og bilde

Koreografi/idé: Christopher Arouni
Scenografi: Christopher Arouni, Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow, Carl Nilssen-Love
Dansere: Nuria Guiu Sagarra og Marta Luiza Jankowska
Lys-og setdesign: Martin Myrvold og Christopher Arouni
Lydkomposisjon/musikk: Morten Pettersen