Hva leter du etter?

Exit, 21. oktober

Exit,
21. oktober

Spilles: lør. 21. okt. 2017

Kinesiske Gu Jiani har markert seg sterkt de siste årene på den internasjonale dansescenen. Nå er hun i Norge for første gang.

I Exit forsker hun i det dypt menneskelige i ønsket om å slippe unna det hverdagslige. I et konstruert, arkitektonisk rom oppstår en høyst original forestilling; fire dansere leter etter veier til frihet og tilfredshet i en evigvarende runddans av motsetningenes kreative virketrang og destruksjon. Samtidig står alle våre ønsker og drifter kanskje i veien for nettopp dette. Med prinsippet om motsetninger som en forutsetning for bevegelse og utvikling, blir Exit en fascinerende undersøkelse av årsak og virkning. Gjennom en stadig sirkling rundt konflikt og aksept oppstår hovedspørsmålene: Hva er egentlig utgangen? Bør vi kanskje revurdere våre grunnleggende ønsker og behov? 

Gu Jiani er opprinnelig fra Sør-Kina, og er utdannet både innen klassisk ballett og tradisjonell kinesisk dans. Hun har utviklet sitt eget, unike formspråk hvor ballettens krav til presisjon kombineres med den klassiske, kinesiske dansens virtuositet.  Hennes arbeider vises nå både i Asia, Australia, USA og Europa.

Medvirkende

Kompani:
Untitled Group
Konsept design og koreografi :
Gu Jiani
Dansere:
Gu Jiani
Wang Xuanqi
Lei Yan
Lysdesign:
Goh Boon Ann
Lysassistent :
Tseng Jui Hsuan
Lyddesign:
Loga
Scenografi:
He Zheng
Gu Jiani
Kostymer:
Jin Ting, Gu Jiani
Produsent:
Gu Jiani
Teknisk koordinator :
Goh Boon Ann
Inspisient:
Zhou Yajing
Grafisk design :
Fan Cong
Fotografi:
Hua Dong
Kezi
Chen Xiaoqian
Videodokumentasjon:
Hua Dong
Videoreidgering:
Fan Cong
Internasjonal leder og produsent :
Ping Pong Productions
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus