Hva leter du etter?

Drøm, 14.–19. februar

Drøm,
14.–19. februar

Spilles: fre. 14. feb. lør. 15. feb. søn. 16. feb. tir. 18. feb. ons. 19. feb.

Et drømmespill for hele familien

Drøm er en familieforestilling for barn fra 4 år og oppover. Både barn, foreldre og besteforeldre har vært involvert i koreograf Inger Cecilie Bertrán de Lis sin forberedelse til denne forestillingen. Hun har intervjuet barn og voksne om deres drømmer, og flere av barna har fått i oppgave i å tegne ned sine drømmer. Kunstnerne tar utgangspunkt og inspirasjon i dette autentiske materialet, og sammen lager de en familieforestilling.
Kanskje kan publikum dele hverandres drømmer og tanker omkring det å drømme og finne likheter og ulikheter, for det å drømme er universelt.
Forestillingen prøver ikke å gi noe svar på hvorfor vi drømmer eller betydningen av drømmene. Det forskes stadig på dette området; hvorfor vi drømmer. Har drømmene noen betydning? Drømmer vi for å bearbeide informasjon og forskjellige sanseinntrykk som vi opplever gjennom dagens løp? Eller har drømmer ingen funksjon i det hele tatt? Kanskje finner vi aldri noe svar på det heller.
Drømmer er et fascinerende landskap å bevege seg i, som gir mange rom for tolkningsmuligheter. Kunstnerne har latt seg inspirere av det autentiske materialet de har fått fra forprosjektet, hvor fantasi og absurditeter smelter sammen til et drømmespill.

Medvirkende

Idé, koreografi, regi:
Inger Cecilie Bertràn de Lis
Regi, dramaturgi:
Robert Skjærstad
Dansere:
Julie Moviken, Matias Rønningen, Erlend Auestad Danielsen, Oda Bjørhom, Maria Skjærstad-Bertràn de Lis
Komponist:
Frode Barth
Scenografi og kostymer:
Bård Lie Thorbjørnsen
Lysdesign:
Daniel Kolstad Gimle
Prosjekt og produksjons koordinator:
Miriam Kjølen
Lysdesign:
Daniel Kolstad Gimle
Foto:
Tale Hendnes/Dansens Hus
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus