Hva leter du etter?

Det vi ikke ser, 17.–20. november 2018

Det vi ikke ser,
17.–20. november 2018

Spilles: lør. 17. nov. 2018 søn. 18. nov. man. 19. nov. tir. 20. nov.

Vær «flue på veggen» og opplev en danseforestilling i et privat hjem.

4 dansere og 1 musiker serverer en helt spesiell danseopplevelse i en privat stue. Panta Rei Danseteater har skapt en danseforestilling som tilpasser seg de hjemmene den vises i.
Kom tett på danserne i en privat leilighet sentralt i Oslo. Du oppsøker den gitte adressen, sniker deg inn og får servert dansekunst helt privat og intimt.

Adressen blir avslørt på mail noen dager før forestillingen spilles. Billetter må kjøpes på web i forkant, vi har ingen billettluke i leilighetene.

Spillestedene er
Lørdag 17.11: Øvregt 2B, Grünerløkka
Søndag 18.11: Tøyengt. 26, Tøyen
Mandag 19.11: Josefinesgt. 7, Bislett
Tirsdag 20.11: Grønnegt. 14, Bislett

I en travel og kaotisk hverdag har vi behov for å finne øyeblikk av ro når vi kommer hjem. Med utgangspunkt i dette behovet har Panta Rei Danseteater skapt en helt spesiell danseforestilling som kommer hjem til oss. Hjem til de rommene vi lever hverdagen vår i; stuer, hager, cafeer og byrom.

I Det vi ikke ser undersøker fire unge kvinner hvilke tanker, følelser og erkjennelser som kommer til overflaten i det vi finner øyeblikk av ro. Forestillingen tilpasser seg hvert nye spillested, hvert nye hjem. Gjennom bruk av gester og rytme, samspill mellom danserne, sangeren og publikum vil hver versjon av Det vi ikke ser bli en unik, intim og spesiell opplevelse.

Medvirkende

Konsept og idé:
Panta Rei Danseteater
Sanger:
Thea Ellingsen Grant
Dansere:
Julie Steinjord Mjøen
Marthe Aagesen
Rebecka Lange
Ingvild Mæhle Skjøtskift
Koreografi:
Erik Kaiel
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus