Hva leter du etter?

Danseworkshop for alle, 12. mai

Danseworkshop for alle,
12. mai

Spilles: tir. 12. mai 2020

Vi gjentar suksessen med danseworkshop som livestream

Velkommen til 45 minutter med masse danseglede og bevegelse. Velkommen til alle små og store, soveromsdansere og scenedansere, sykepleiere, fiskere, fotballspillere, nybegynnere og veteraner. Danseren Rina Rosenquist holder workshopen.

Livestreamen skjer på facebook

Live Danceworkshop with Rina - for everyone!

Approximately 45 minutes of pure movement joy. Welcome to all young and old, dancers, movers, living room enthusiasts, nurses, football-players, fisherman, beginners and veterans. We might learn a dance.

Dansens Hus er opptatt av kunstens samfunnsansvar og av å nå ut bredt med sine tilbud. Dansens Hus har derfor inngått et samarbeid med Refstad mottak. I prosjektet POW møter beboerne etablerte kunstnere innenfor ulike dansesjangre og er aktivt med på å prøve ulike dansepraksiser. Hovedaktivitetene har fokus på bevegelse med supplerende aktuelt innhold. Sosial omgang og mat inngår i prosjektets hovedstruktur og fungerer som en sosial møteplass på likeverdig grunnlag. Prosjektet ønsker å bedre hverdagen til personer i mottak samt realisere Dansens Hus´ potensial som møteplass og hus for hele Oslos befolkning.

Medvirkende

Danser:
Rina Rosenquist
Foto:
Magnus Alexander Hals
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus