Hva leter du etter?

Corona Sessions - live, 13.–14. juni

Corona Sessions - live,
13.–14. juni

Spilles: lør. 13. juni søn. 14. juni

13. og 14. juni er du invitert på filminnspilling av Corona Sessions.

Jo Strøgren Kompani har siden 24. april publisert en ny dansefilm hver fredag. 13. og 14. juni spilles det inn fire nye dansefilmer, denne gangen med publikum til stede. Hver dag spilles det inn to filmer med en pause imellom. Det som skjer på scenen er improvisert, og de to kunstnerne som deltar har aldri jobbet sammen før.

Konseptet er ikke risikofritt: de to kunstnerne har scenografi, kostymer, lys, noen rekvisitter til rådighet - og så ser vi hva som skjer. Kanskje ikke allverdens vil mange si, men hvis man fjerner alle muligheter til forberedelser, legger til fire kameraer og roper "Action", så skjønner de fleste at her er det ikke noe sikkerhetsnett, og at alt kan egentlig skje. Ønsket er å åpne opp for det spontane og uventede, og kanskje oppnå noe vi kan ha gått glipp av i en før-koronatid hvor det meste var godt planlagt og forutsigbart. Serien inviterer til å oppleve en rekke norske kunstnere i en ny setting, og kanskje få et lite innblikk i hva nordisk kreativitet handler om. Det nye nå er altså at det også skal være publikum til stede.

Hvilke kunstnere som medvirker vil bli offentliggjort nærmere selve visningen/innspillingen.

Publikum på offentlige arrangementer er begrenset til 50 personer, så både av den grunn og av smittevernhensyn ber vi deg om å kjøpe billett på forhånd. Det blir ikke anledning til billettkjøp på stedet. Vær ute i god tid for å unngå kø – helst en halvtime før.

Her er informasjon og retningslinjer for ditt besøk hos oss. Det er viktig at du tar deg tid til å lese dette:
Informasjon og retiningslinjer


Dansens Hus Bar er åpen før og etter visningen/innspillingen.

Medvirkende

Konsept og idé:
Jo Strømgren
Foto:
Tale Hendens/Dansens Hus
Video:
MilliMedia
Ivar Mykland
Jo Strømgren
Tale Hendnes
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus