Camilla Tellefsen

Gamer, 24. - 24. april 2016

Gamer,
24. - 24. april 2016

Det skjer så mye rundt deg at alt du ønsker er å forsvinne inn i en annen verden. Hva gjør du? Mina bruker fantasien for å takle virkeligheten.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 24. april - 15:00
  • 24. april - 17:00

Det skjer så mye rundt deg at alt du ønsker er å forsvinne inn i en annen verden. Hva gjør du? Mina bruker fantasien for å takle virkeligheten.

«Gamer» handler om å tørre å feile, og prøve igjen. Historien om Mina fortelles gjennom streetdance og dataspill, og Camilla Tellefsens vakre og spennende koreografiske uttrykk. Mina opplever at foreldrene går fra hverandre. Hun takler sorgen og problemene  gjennom et dataspill og en spillguide. Hun spiller nemlig et spill som skal hjelpe henne å få foreldrene til å forstå at de må fortsette å være gift. Vi følger Minas prosess gjennom spillene og skillet mellom virkelighet og fantasi. Men også foreldrenes prosess formidles; moren i sorg og sinne og faren i et ønske om å få kontakt med datteren.

Camilla Tellefsen er utdannet danser fra Bårdar Akademiet (2004) og Flow Dance Academy i København, med ytterligere studier i Paris og New York. Hun har spesialisert seg på ulike stiler innen streetdance, og har bred erfaring både som danser, koreograf og pedagog. Camilla er medgrunnlegger av Soul Sessions Oslo, dEEp doWN dopEiZM og dansestudioet Subsdans i Oslo. Hun jobber dedikert og målrettet for å fremme norsk streetdans, blant annet ved å være prosjektleder for Soul Sessions Oslo og som prosjektleder for streetdancefestivalen Urban Moves på Dansens Hus.

Les mer om Camilla i DANS

Anbefales fra 8 år
Varighet: 45 min

Koreografi: Camilla Tellefsen
Dansere: Marikken Heitkøtter Bratlie, Jens Trinidad, Audun Kvam, Camilla Tellefsen
Kostyme: Turid Alida Solberg
Art director, co-skribent spillmanus: Martin Bruusgaard
Grafikk, co-skribent spillmanus: Henrik Evensen
Komponister: Philco Fiction, Sumogoat, Audun Kvam
Lyddesign og komponist: Fridtjof Lindeman
Lysdesigner: Nico Benz
Konsulent manus/dramaturgi: Franzisca Aarflot
Konsulent Kung-fu: Kim Gibson
Produsent: Joanna Magierecka/Ida Andersson    
Samprodusert av: Scenekunst Østfold
Støttet av: Norsk Kulturråd, Kunstløftet og FFUK

www.camillatellefsen.no