DudaPaivasBastard!20121

Bastard!

Bastard!, 22. september 2012

Bastard!,
22. september 2012

«Bastard!» er Duda Paivas mesterlige soloforestilling, hvor kun han selv og en mengde fantastiske figurer opptrer på scenen. Figurene levendegjøres av Duda Paiva på alle tenkelige – og utenkelige – vis, og er en studie i hva som er mulig å få til når figurteater og dans smeltes sammen.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 22. september - 17:00

«Bastard!» er Duda Paivas mesterlige soloforestilling, hvor kun han selv og en mengde fantastiske figurer opptrer på scenen. Figurene levendegjøres av Duda Paiva på alle tenkelige – og utenkelige – vis, og er en studie i hva som er mulig å få til når figurteater og dans smeltes sammen. Det er dans og dramatikk, inspirert av den franske forfatteren Boris Vians humoristiske tilnærming til menneskelig grusomhet.

Duda Paiva sier selv om forestillingen:
-  Det jeg skaper forteller historier om mennesker, deres drømmer, frykt og lengsel etter kjærlighet. Det handler om kampen mot omverdenen, og hvordan man kan finne en vei ut. Historiene fortelles i en blanding av dans og bruk av ulike objekter. Gjennom dansens abstraksjon og realismen i figurene skaper jeg en magisk verden hvor alt er mulig. Vi løfter fantasiens poesi til et nytt og uforutsigbart nivå. Dette er helt nødvendig for å gjenskape Vians mangfoldige og rike verden.

Konsept, koreografi og utøver: Duda Paiva
Regi- og koreografiassistent: Paul Selwyn Norton
Komponist og lyddesign: Erikk McKenzie
Dramaturg: Jaka Ivanc
Konsulent for figurmanipulasjon: Neville Tranter
Objekter og design:
Duda Paiva, Jim Barnard
Video:
Hans C. Boer, Jaka Ivanc
Lysdesign:
Mark Verhoef
Foto:  Jaka Ivanc
Video: http://www.youtube.com/watch?v=HiIDTUb6aHI

Forestillingen presenterer i samarbeid med Riksteatret 

For alle som vil se begge forestillingene «MAN BEAST»20. eller 21. september og den legendariske «BASTARD» 22. september får  begge to for  - femhundre - 500 kroner!

Bedre blir det ikke.