ÅpenScene2013

ÅPEN SCENE - gratis arrangement

ÅPEN SCENE - gratis arrangement, 28. april 2013

ÅPEN SCENE - gratis arrangement,
28. april 2013

Gjennom den siste helgen i april danses det over hele landet; på fortau, torg og scener. I Oslo avsluttes dansefesten med en fullspekket Åpen Scene på Dansens Hus.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 28. april - 17:00

Gjennom den siste helgen i april danses det over hele landet; på fortau, torg og scener. I Oslo avsluttes dansefesten med en fullspekket Åpen Scene på Dansens Hus. I år feires Dansens Dager for 15. gang i Norge, fra 27. til 29. april. Den 29. april er dansens offisielle, internasjonale dag, og siden 2001 har Danseinformasjonen vært nasjonal koordinator for feiringen. Målet med denne dagen er å feire dans i alle former. På tvers av alder, etnisitet, dansestil og politisk overbevisning står vi sammen og viser mangfold, entusiasme og kjærlighet til dans.

Hele årets program lanseres i mars, så følg med for oppdateringeer, men vi kan røpe at  indisk, afrikansk/karibisk, klassisk og Capoeira er noe av det man får oppleve!

Soul Sessions Oslo er en frivillig forening som arrangerer jam, battles og treninger for streetdanserne i Oslo. Foreningen har eksistert i 4 år, og har arrangert over 40 jams og battles!! Vanligvis holder de jamsene sine på The Villa, men i forbindelse med Dansens Dager samarbeider vi om et jam i Foajeen på Dansens Hus og det er helt gratis! Djs spiller musikk innen hiphop, funk og house sjangeren og dansegulvet er åpent for alle som vil!!

Mer informasjon om Dansens Dager 2013 finner du her
Åpen Scene er et samarbeid mellom Danseinformasjonen og Dansens Hus.

Danseinformasjonen
Danseinformasjonen, som er koordinator for Dansens Dager i Norge, er det nasjonale informasjons- og kompetansesenteret for dansekunst. Vi ble opprettet i 1994, finansieres over statsbudsjettet og har en rekke oppgaver knyttet til faget.
www.danseinfo.no