AbsenceNorr20156

Norr

Norr, 12. - 13. desember 2015

Norr,
12. - 13. desember 2015

De superatletiske danserne i Absence Crew er tilbake på Dansens Hus med en karakterisk forestilling hvor norrøn mytologi er utgangspunktet - i ekte Absence stil.

    0
  • SceneHovedscenen

Spilledatoer

  • 12. desember - 14:00
  • 13. desember - 14:00
  • 13. desember - 16:00

De superatletiske danserne i Absence  er tilbake på Dansens Hus med en karakterisk forestilling hvor norrøn mytologi er utgangspunktet - i ekte Absence stil.

Inspirert av Voluspå og Snorres Edda inviterer de deg inn i en fortelling om verdens skapelse, jotner, guder, brorskap, svik, heltedåder, store slag og til slutt; verdens ende - Ragnarok! Absence er norgesmestere i breaking og kjent fra blant annet Norske Talenter og suksessforestillingen «Askeladden På Nye Eventyr», som vant Gullsekken 2013 for beste produksjon (vist på Dansens Hus februar 2015). Våren 2015 vant de konkurransen «Mitt dansecrew» på TV2. De har spilt flere hundre forestillinger i hele Norge og gleder seg nå til vise frem sin nye produksjon.

I «Norr» blir det akrobatikk på ekstremt høyt nivå, fortryllende scenografi, spesialeffekter og kostymer du tror du bare har sett på film. Du kommer til å kjenne vikingtrommenes rytmer godt på kroppen. Det er bare å glede seg!

Les mer i DANS

Passer for barn fra 8 år

Varighet: 55 min

Idé/koreografi: Absence
Utøvere: Andreas Roksvåg, Daniel Grindeland, Piero Issa, Christopher Bottolfsen, Halvard Haldorsen og Ole Petter Knarvik.
Regi: Tormod Løvoll, DNS
Dramaturg: Solrun Glesnes, DNS
Scenografi: Hans Petter Harboe
Graffitidekor: Stepan «Bares» Markin
Fortellerstemme: André «Tech Rock» Eriksen
Illustrasjonsfoto: Knut Bry
Samprodusent: Den Nationale Scene