Åpent Hus

Lurer du på hvordan man kan få vist kunsten sin på Dansens Hus? Er du nysgjerrig på hva som finnes av skatter i Dansearkivet på Danseinformasjonen? Eller har du lyst til å slå av en prat med kunstnerisk leder for CODA-festivalen?

APENT HUS Foto Tale Hendnes

Tirsdag 22. august inviterer Dansens Hus, CODA Oslo International Dance Festival og Danseinformasjonen til ÅPENT HUS for det profesjonelle dansefeltet og studenter.
Med dette ønsker vi å åpne dørene for økt transparens mellom institusjonene og kunstnerne, samt legge frem våre mandater og hvordan disse praktiseres.
Alle er velkomne, og du kan delta hele eller deler av dagen. Det vil også være anledning til å følge deler av programmet via live-stream.


PÅMELDING

Arrangementet krever påmelding på grunn av gratis matservering.
PÅMELDING HER
! NB! Frist er 18. august kl.13.00.
Har du behov for tilpasning gjennom dagen kan dette også meldes inn her.

LIVE-STREAM

Ønsker du å følge deler av programmet (se hvilke deler i programmet under) på live-stream så meld deg på HER.

SPØR OSS OM HVA DU VIL!
Send inn spørsmål på forhånd via påmeldingslink til arrangementet (spørsmål kan også stilles anonymt via linken), i fysisk «spørsmålskasse» underveis i dagen, direkte under del 2 av hovedsceneprogrammet, eller via chat i live-stream.

PROGRAM

📍09.30-10.30: Morgenkaffe med noe attåt i foajeen på Dansens Hus og Danseinformasjonen.
Her blir det mulighet for å gå rundt på hele huset å gjøre seg kjent med de ulike avdelingene og institusjonene, og slå av en prat med oss som jobber her.

📍10.30-11.30: Hovedscenen – Del 1. Kan følges på live-stream
10.30-11.00: Dansehistorisk foredrag: «30 år på 30 minutter»
I dette miniforedraget vil historiker og daglig leder for Danseinformasjonen, Sigrid Ø. Svendal gi oss et kjapt riss over dansekunstens utvikling de siste 30 årene. Spiss øra og skjerp hue – her kommer det mye info på kort tid. Foredraget skjer på norsk.

11.00-11.30: Hva gjør vi, for hvem? Institusjonenes mandater overfor dansefeltet
Lederne ved de tre institusjonene (Dansens Hus, Danseinformasjonen og CODA) forteller om sine respektive institusjoner, hva de gjør og for hvem.

📍11.30-12.30: ÅPENT HUS – ny mulighet for å gå rundt på huset å gjøre seg kjent
Her blir det mulighet for å gå rundt på hele huset å gjøre seg kjent med de ulike avdelingene og institusjonene, og slå av en prat med oss som jobber her.

📍12.30-13.30: Mingel & gratis lunsj i foajéen

📍13.30-1500: Hovedscenen – Del 2. Kan følges på live-stream.
Q & A – Spør oss om hva du vil! Her vil lederne for de tre institusjonene gå i dialog med de som er til stede og svare på spørsmål og kommentarer.


DANSENS ÅR ’93 – samtale & filmvisning – kl 1630 på Studioscenen
I etterkant av ÅPENT HUS arrangerer Danseinformasjonen filmvisning og samtale med fire sentrale dansekunstnere som på ulikt vis deltok i Dansens År ´93. Etter samtalen vil det bli vist filmer fra samme år. Arrangementet er gratis og åpent for alle – og krever ingen påmelding.

Les mer HER.
Samtalen vil strømmes.