Hva leter du etter?

Multiidentitet– en styrke i dagens verden?, 23. August

Multiidentitet– en styrke i dagens verden?,
23. August

Spilles: Sat 23. Aug 2008
Multiidentitet– en styrke i dagens verden?

Danseriske Samtaler er et konsept utviklet i samarbeid med Danseinformasjonen. Det er nå syvende sesongen vi gjennomfører uformelle møter mellom fagmiljøet og publikum.

Det velges ulike temaer knyttet opp mot dansefaglige spørsmål eller aktuelle forestillinger. Ulike gjester blir invitert til å bidra til samtalen sammen med publikum. Samtalen er tenkt som et bidrag til å åpne opp dialogen omkring dans som kunstform og dansens ulike aktuelle tilknytninger i samtiden.

Danseriske Samtaler for hele 2008 vil ha Mangfoldsåret som utgangspunkt.

Sølvi Edvardsens nye verk "Signum Axis" har urpremiere på Dansens Hus 16. oktober. Verket tar opp temaet om likeverd og vårt syn på andre samtidig som forestillingen synliggjør dansens og koreografens evne til nettopp å være inkluderende uavhengig av kultur, språk, form og farge. Diversitet gir styrke, kompleksitet bidrar til sannferdighet. Og hvor skal vi nå på tampen av mangfoldsår og på vei inn i et enda mer globalisert samfunn?

Samtalen føres mellom Sølvi Edvardsen, medlemmer av kompaniet og leder av manfoldsåret Bente Møller. Siren Leivåg leder samtalen.

Foajeen Dansens Hus 18. oktober kl.: 15:00

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus