Våren kommer gradvis

Vi lanserer nå vårens forestillinger på Dansens Hus – gradvis.

Det betyr at det allerede er publisert en del av vårens repertoar på www.dansenhus.com. Alt er ikke helt klart enda, og vil bli lagt ut etterhvert som hver enkelt forestilling er ferdig. Det er et progam preget av et stort mangfold og variasjon i form og innhold. Vi viser åtte norske forestillinger, de fleste av dem helt nye arbeider av både etablerte og mindre etablerte kunstnere. De norske kompaniene/koreografene som vises denne våren er:

Sølvi Edvardsen, fieldworks/ Heine Avdal & Yukiko Shinozaki, Jonas Øren, Geir Hytten, dybwikdans, Janne-Camilla Lyster, winterguests/Alan Lucien Øyen, Lisa Colette Bysheim & Katrine Patry og Carl Aquilizan.

Under plakat 4

Dansens Hus har tradisjonelt vært en av scenen i Norge hvor man finner det største tilbudet av internasjonale forestillinger, og vi legger vekt på et mangfold og særpreg i form og innhold i utvalget av de produksjonene vi velger å presentere. I vår har vi syv internasjonale produksjoner på plakaten. Kunstnerne som er invitert er:

Taofiq Izeddiou (Marokko), MYKA (Danmark), Maud le Pladec (Frankrike), Jan Martens (Belgia), Marco Da Silva Ferreira (Portugal) og Emanuel Gat (Frankrike).

Etterhvert som vi nærmer oss desember vil de aller fleste av forestillingene være publisert, så følg med!