Foto Yannic Cohen Dsc8769 Edit1

Terra 0 Motel

Terra 0 Motel, 30. January - 02. February 2014

Terra 0 Motel,
30. January - 02. February 2014

Ina Christel Johannessen en av landets mest erfarne og suksessrike koreografer. Siden 2012 har hun hatt prestisjetunge og suksessfulle oppdrag for Les Ballets de Monte Carlo, City Contemporary Dance Company i Hong Kong og Den Norske Opera og Ballett. Nå er hun klar med ny, helaftens forestilling med sitt eget kompani.
    0
  • StageMain stage

Dates & times

  • 30. January - 19:00
  • 31. January - 19:00
  • 01. February - 19:00
  • 02. February - 19:00

Terra Nullius betyr «land som ikke tilhører noen». Uttrykket benyttes i internasjonal lov for å beskrive et område som aldri har vært underlagt en stats herredømme. I 2014 finnes det fremdeles noen få områder igjen på verdenskartet som ikke er annektert av en stat.

Terra 0 Motel ligger i et ingenmannsland. Et motell en eller annen plass på kloden. Et sted som ingen eier, som ingen driver. Det er ingen senger som skal res opp. Ingen frokost som skal spises opp eller ryddes bort. Ingen biler på parkeringsplassen. Ingen i resepsjonen. Ingen besøkende. Før nå.
I dette fravær av alt dukker det opp en sint bosnier, fratatt det han eier, tvunget til å rømme landet alene som ung tenåring. To trauste finner som har altfor mye skog å gå seg vill i. En kjederøykende med agorafobi, en med hele verden i sin veske. Hver på sin måte ønsker de en struktur å forstå og forholde seg til.
Skjebnen har ført dem hit, til Terra 0 Motel. I individualismens tid tvinges de til å ta sin plass i en gruppe. Uten system og sosiale føringer må de utforske og nærme seg hverandre. Blant etterlevningene av en historie som ikke er deres må de skape sin egen historie. Forme sin egen virkelighet. Finner de det de trenger? Og setter de flaggene sine ned i jorden, eller forblir stedet et ingenmannsland?
zero visibility corp vil i januar åpne opp et mini-motel på hovedscenen på Dansens Hus.

Kom inn.

Urpremiere 30. januar

Koreograf: Ina Christel Johannessen
Dansere: Line Tørmoen, Pia Elton Hammer, Antero Hein, Valtteri Raekallio, Edhem Jesenkovic, Merete Hersvik
Scenografi og kostyme: graa hverdag as / Kristin Torp
Lysdesign: Chrisander Brun
Lyddesign: Morten Pettersen
Produksjonsleder: Linn Eidås
International manager: Lene Bang
Teknisk koordinator : Nico Benz
Byggteknisk ansvarlig: Åsmund Færavaag
Økonomisk medarbeider: Eirik Fauske.

Produsert av: zero visibility corp.
Samprodusenter: Dansens Hus (Oslo) og Graner-Mercat de les Flors (Barcelona)

Varighet: 1 t. 45 min.

zero visibility corp er støttet av Kulturrådet

www.zerovisibility.no