Nyra

PRAXISFESTIVALEN

Into the Body Into the Wild, 13. - 14. August 2016

Into the Body Into the Wild,
13. - 14. August 2016

Årets Praxisfestival (tidligere kalt ImproFestivalen) har overskriften INTO THE BODY INTO THE WILD, og med det stuper vi inn i kroppen: kroppslige fornemmelser og erfaringer, kroppen i verden og verden inne i kroppen, kroppen som en del av et system eller en struktur og systemene i kroppen, kroppen som kjernen og utgangspunktet for samtale, kroppen som vår eneste måte å være i verden på.

  0
 • Price130
 • StageStudio stage

Dates & times

 • 13. August - 19:00
 • 14. August - 15:00

For å belyse årets tema og gjøre et dypdykk inn i kroppen med oss har vi invitert følgende festivalkunstnere: BodyCartography Project/Olive Bieringa (NZ) & Otto Ramstad (USA), Alix Eynaudi (FR) og en som vil bli avslørt senere.

Fra mandag til fredag holder de workshops for profesjonelle scenekunstnere og når helga kommer byr de og festivalen på seminar, miniworkshop og visninger på Dansens Hus. Arrangementene er åpne for alle som er interessert i å fordype seg i kroppen, og erfare og snakke om hvordan vi jobber med kroppen i en scenisk sammenheng. For mer informasjon og detaljert program, se nettsidene våre www.praxisfestivalen.com

Praxisfestivalen arrangeres av PRAXIS Oslo og festivalgruppa bestående av Karen Høybakk Mikalsen, Maja Roel og Ida Gudbrandsen.

8.-14. august

Contributors

 • Festivalkunstnere

  BodyCartography Project/Olive Bieringa (NZ)
  Otto Ramstad (USA)
  Alix Eynaudi (FR)

 • Arrangører

  Karen Høybakk Mikalsen
  Maja Roel
  Ida Gudbrandsen