Hva leter du etter?

De røde skoene, 15.–18. April 2010

De røde skoene,
15.–18. April 2010

Spilles: Thu 15. Apr 2010 Fri 16. Apr Sat 17. Apr Sun 18. Apr
TEATER FOT

De Røde Skoene en en interaktiv teaterinstallasjon med magiske røde sko, dans, sang, musikk, figurspill og lek. Denne forestillingen er laget for de aller minste barna, fra 1 år

og åpner for kontakt og deltakelse fra barnas side i løpet av forestillingen. De små får lov til å bevege seg inn i rommet og delta dersom de ønsker det. Danserne imroviserer av og til rundt det som skjer i øyeblikkets møte med barna. Barna vil finne mange slags røde sko, støvler med hemmelige undersjøiske verdener inni, tøfler med spennende lyder inni, sko som svever i lufta, sko med øyne, tenner eller hår. Noen sko har lys, og noen vil bare danse, og kanskje dukker det opp en skoslange eller en sko som vil lære seg å gå selv?
Forestillingen bygger på tema fra HC Andersens eventyr, og sirkler rundt det magiske og besettende med røde sko, sko som har sin egen vilje!
Noen av skoene i installasjonen er skoheadset med lydkomposisjoner inni. Forestillingen har utviklet et eget lyd og bevegelsesspråk som alle kan forstå og verdsette, uansett alder.

Regi og installasjon: Lise Hovik
Koreograf: Tone Pernille Østern
Dansere / skuespillere: Line Strøm, Terese Vangstad og Hilde Bjerkeskaug
Komponist og musiker: Tor Haugerud

Nettadresse: www.teaterfot.no

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus