Hva leter du etter?

BLOOM, 19.–17. March 2011

BLOOM,
19.–17. March 2011

Spilles: Sat 19. Mar 2011 Fri 18. Mar Thu 17. Mar
Subjazz

ENERGISK - EMOSJONELT - DANSERISK

Forestillingen er laget av Subjazz, koreografene fra Oslo Danse Ensemble og «So You think You Can Dance» på TV Norge.
En energisk og drivende danseforestilling med fem unge dansere.Danserne i «Bloom» er mellom 19 og 25, og de har ulik bakgrunn fra forskjellige stilarter som klassisk, jazzdans, moderne, hiphop og street. Sammen skaper de et scenisk uttrykk som både blir energisk og emosjonelt til musikk av Nina Simone, Trentemøller, Murcof, Paul Oakenfold og Casey Stratton.

Nypremiere på Dansens Hus 17. mars. Turnépremiere i Sandnes 23. mars.

Dansere: Natasha Heggem, Magnus Eide Myhr, Aleksandra Sende, Johan Forsberg og Ellen Lindblad. Koreografi Subjazz. Scenografi & lysdesign Ola Bråten. Kostymedesign Signe Vasshus. Lyddesign Lars Årdal. Presentert i samarbeid med Riksteatret.

Støttet av: Fond for utøvende kunstnere, Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Oslo kommune.

”Duoen Subjazz slutter aldri å imponere! De har vist en spennende utvikling og har en sterk vilje til å utforske nye områder, med basis i jazzdansens røtter og virkemidler. De har pushet og utfordret jazzdansen og inspirert mange i dansefeltet. Forestillingen "Bloom" er deres første helaftens forestilling. Jeg anbefaler den til alle som liker jazzdans og moderne dans.” Merete Lingjærde – leder av Oslo Danse Ensemble og sjefsdommer for "Dansefeber".

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus