Dsc 0012

Åpen Scene - gratis arrangement, 27. April 2014

Åpen Scene - gratis arrangement,
27. April 2014

Søndag den 27. april er det igjen klart for en fullspekket Åpen Scene på Dansens Hus. Forestillingen består av 12 forskjellige danseinnslag fra hele verden. Deltakerne er både profejonelle- og amatørgrupper som utmerker seg i sin sjanger. Årets program offentliggjøres i slutten av mars, men vi kan røpe at dere blant annet vil få se latvisk dans, kinesisk, boliviansk dans, samtidsjazz med mer.
    0
  • StageMain stage

Dates & times

  • 27. April - 18:00

Søndag den 27. april er det igjen klart for en fullspekket Åpen Scene på Dansens Hus. Forestillingen består av 12 forskjellige danseinnslag fra hele verden. Deltakerne er både profejonelle- og amatørgrupper som utmerker seg i sin sjanger.  Årets program offentliggjøres i slutten av mars, men vi kan røpe at dere blant annet vil få se latvisk dans, kinesisk, boliviansk dans, samtidsjazz med mer.

Dansens Dager 2014 går fra 26. til den 29. april. Med over 200 aktiviteter fordelt på alle landets fylker er dette Norges desidert største dansebegivenhet. Dansens Dag er en internasjonal UNESCO-dag som feires hvert år over hele verden, og over 60 land er med i markeringen. I Norge har dagen blitt markert siden 1999 med Danseinformasjonen som nasjonal koordinatorMålet med denne dagen er å feire dans i alle former. På tvers av alder, etnisitet, dansestil og politisk overbevisning står vi sammen og viser mangfold, entusiasme og kjærlighet til dans.

Deltakere på Dansens Dager 2014:

Studenter fra Khio
Ziemelmeita
Karvan Dance
At Tickle Toes
Trio fra Kinesisk Kulturfestival
Grete Brunvoll
Berezki
Herbie Skarbie
Floorknights Crew
Nayra Bolivia
Tabanka Dance Ensemble
Tine Aspaas med ensemble

Mer informasjon om Dansens Dager 2014 finner du her

Den internasjonale Dansens Dag

Åpen Scene er et samarbeid mellom Danseinformasjonen og Dansens Hus.

Danseinformasjonen
Danseinformasjonen, som er koordinator for Dansens Dager i Norge, er det nasjonale informasjons- og kompetansesenteret for dansekunst. Vi ble opprettet i 1994, finansieres over statsbudsjettet og har en rekke oppgaver knyttet til faget.
www.danseinfo.no