Photo 28 07 2021 14 36 05

Autin Dance Theatre (UK): Out of the Deep Blue

Møt den fire meter høye havkjempen EKO som liker å være i kontakt med alle hun møter på sin vei.

Artikkel

  Denne spektakulære og rørende familieforestillingen og forteller den magiske historien om Eko, en kjempe som reiser seg fra havdypet og som møter en modig liten jente, Violet, ved kysten.

  Out of the Deep Blue er en utendørs, fysisk teaterforestilling med en fire meter høy dukke drevet av 5 dukkeførere og en kvinnelig danser. Koreografien er en «pas de deux» som er større enn livet, som bruker samtidsdanseteater og mesterlig dukkespill som fortellerverktøy, akkompagnert av et fascinerende lydbilde.

  Under DiGG kan du oppleve Out of the Deep Blue på familiedagene lørdag 26. august på Grønland og søndag 27. August i Bjørvika. Oppsøk én av forestillingene, eller kanskje møter du EKO vandrende rundt i byen?
  Si hei, da vel!

  Lørdag 26. august kl. 12 og 14 på Teaterplassen
  Søndag 27. august kl. 13 og 15 foran Munchmuseet

  Autin Dance Theatre er en utforskende og tverrkunstnerisk dansetrupp fra Birmingham (Storbritannia). Kompaniet produserer engasjerende forestillinger på utradisjonelle steder, både utendørs og inne. Kompaniet arbeider ofte sammen med lokalmiljøer og tilbyr læring og deltakelse for sitt publikum. Siden 2013 har kompaniet turnert store deler av UK og Europa med sine etterspurte forestillinger. AutinDTs oppdrag er å formidle kunst i verdensklasse og samtidig bidra til å inspirere, utdanne og sette i gang positive sosial endring.

  Kreativt team