Kjøp

While they are floating 9.–12. november

Med utgangspunkt i flyktningers personlige fortellinger tar Carte Blanche for seg asylproblematikken og menneskelige fornemmelser som smak, sanselighet og savn.

Flyktninger blir ofte presentert som menneskemasser som kommer i store grupper. Men for hver enkelt asylsøker er det en personlig reise fylt av egne opplevelser, valg, erfaringer, minner og savn. Selv om reisen foregår i fellesskap med andre, er man også veldig alene – med ansvar for seg selv og sine hemmeligheter. Det er disse individuelle transitthistoriene Carte Blanche tør å bli fanget av i denne urpremieren.

Forestillingen er koreografert av Hooman Sharifi, teatersjef for Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans. Han kom til Norge som enslig ung asylsøker fra Iran i 1988. Han interesserer seg spesielt for kunstuttrykkene i krysningspunktet mellom dans, teater og bildekunst. Sharifis bevegelsesspråk er fysisk utfordrende, intenst og kraftfullt og utforsker de dypere følelsene bak makt, politiske systemer og vold.

Hooman Sharifi

Teatersjef og koreograf

- visuelt slående vakkert, og samtidig fysisk vondt

Medvirkende

Koreografi og konsept:
Hooman Sharifi
Koreografiassistent:
Rikke Baewert
Dansere:
Caroline Eckly
Judith Arupa
Noam Eidelman Shatil
Olga Stetsyuk
Anne Lise Rønne,
Guro Rimeslåtten
Ole Martin Meland
Daniel Mariblanca Sirmans
Yousef Sbieh
Adrian Bartczak
Dawid Lorenc
Einar-Anton Nikkerud
Jack Lorentzen
Mathias Stoltenberg
Musikk:
Helge Sten
PR-foto:
Thor Brødreskift
Forestillingsfoto:
Arash Nejad
Kjøp billetter
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus