Hva leter du etter?

TILT-seminar: kunst, selvledelse og endringsledelse

– hvordan lede seg selv og hvordan takle endring som kunstner?

180902 Det Vi Ikke Ser @ Baardshaug Herregaard Foto Arne Hauge 013

Et seminar om motivasjon, selvledelse, endringsledelse og entreprenørskap. Du vil lære om motivasjon, ledelse og hvordan du drifter deg som kunstner, i samtale med andre i din situasjon.
Donatella Di Paoli er ansvarlig for seminaret og vil holde forelesninger og organisere samtaler og refleksjon rundt ulike temaer knyttet til det å være utøvende danser. Det forventes at dere besvarer noen hjemmeoppgaver i forkant av seminaret med innlevering èn uke før.

Donatella De Paoli har doktorgrad fra Norges Handelshøyskole i Bergen og er tilknyttet Institutt for Ledelse og organisasjon på BI. Hun introduserte kunst- og kulturledelse og kreative næringsperspektiv på BI tidlig på 2000-tallet. Det har resultert i opprettelsen av et bachelorstudium, samt flere andre studier som for eksempel Produksjonslederprogrammet for film, TV og scenekunst. De Paoli harskrevet bøker og forskningsartikler om temaene kulturledelse, kultur og næringsliv, kunst i ledelse, samt estetiske perspektiver på organisasjoner. Hun er nå opptatt av koblingen mellom ledelse, digitalisering, kunst og estetikk.


icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus