Hva leter du etter?

Seminar: PUSTerom

Seminar om pust og pusting.

Pust
Fra forestillingen PUST, der publikum opplever å være utenfor og inni en stor luftfylt boble. Spilles 28. september–1. oktober. - Foto: Lawrence Malstaf

Forestillingen Pust følges opp med et seminar om nettopp pust, for å gi andre innfallsvinkler til temaet pust og pusting. Vi har invitert fire innledere som ut fra ulike perspektiv deler sin innsikt og kunnskap på en praktisk og direkte måte. Målsetningen er at den enkelte skal få konkrete verktøy og praktisk informasjon knyttet til pust som kan værenyttig for den enkelte. I tillegg vil vi gjerne inspirere til nysgjerrighet og refleksjon rundt egne vaner og måter å puste og bruke pusten på.

Innlederne:

Kim Atle Hansen
er forfatter og skuespiller som holder et performativt foredrag tematisk forankret  i vitenskapen.

Vibeke Thorp
bruker sin bakgrunn som kostholdsekspert til å dele kunnskap om hvordan pustevaner kan påvike helsen vår positivt og negativt.

Anette Aarsland 
er kanskje Norges fremste “ekspert” på pust. Hun er en mye brukt foredragsholder på temaet pust og hvordan vi kan bruke pusten. Hovedfokus er på utpust, og hvordan den kan virke beroligende og vedlikeholde og gjenopprette nerve-og fordøyelsesstymene.

Eva Bakkeslett
er billedkunstner, filmskaper, kurator og kulturaktivist. Gjennom en kombinasjon av film, sosial skulptur, interaktive installasjoner, workshops og engasjerende foredrag forteller hun historier der tidløshet, økologi, samhandling og sanselige perspektiver er viktige bestanddeler. Hennes siste film Breath ble vist på Høstutstillingen i 2016, og har turnert kunstforeninger over det ganske land. Filmen vises på Dansens Hus før forestillingene av Pust lørdag 30. september og søndag 1. oktober.

Varer til 15.00

Påmelding til billettsalg@dansenshus.com 

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus