Hva leter du etter?

Pedagogtreff

Vi inviterer aktive dansepedagoger til pedagogtreff søndag 5. mai

Foto Tale Hendnes 2 22
Postmodern Cool av Inés Belli

Dansens Hus ønsker å være til inspirasjon for pedagoger og dansere og vi inviterer med dette til pedagogtreff for første gang. Velkommen til en dag fullstappet med workshop, samtaler og forestilling. Dagen er spesielt relevant for alle som underviser i jazzdans siden både workshop, samtale og ikke minst kveldens forestilling sentrerer rundt jazzdansens på ulikt vis.

Plan for dagen:
Kl. 13 – 16 workshop med Tine Erica Aspaas, Førsteamanuensis i jazzdans ved KHIO.
Workshopen vil består av en klasse der man arbeider fysisk og samtaler om å arbeide som pedagog. Midtveis i workshopen blir det servert lett lunsj. Det er mulig å skifte i våre garderober.

Kl. 17.00 Perspektiv: Jazzdans - sjangerens utvikling, betydning og kontroverser. Foredrag med Danseinformasjonens historiker Sigrid Svendal.

Kl. 19.00 Forestilling: Postmodern Cool av Inés Belli. Belli er en ung dansekunstner som presenterer en forestilling som både er et opprør mot og en hyllest til jazzdansen. Hun vil utfordre normene både i jazzdans og samtidsdans.

Kl. 20.00 Ettersnakk: Vi treffer Inés og danserne til en uformell prat etter forestilling.

Dansens Hus ligger rett ved Mathallen så det er mulig å kjøpe middag der (eller ta med egen mat) og spise den i vår foajé, så lenge man kjøper drikken hos oss.

Pris for hele dagen 350,-
(inkluderer workshop, lunsj, samtale og forestilling)

Påmelding HER

Tine Erica Aspaas A9304048 Edit

Tine Aspaas er en av Norges mest profilerte dansekunstnere. Gjennom sin karriere har Aspaas arbeidet i et bredt spekter av ulike dansegenre, både som koreograf og dansekunstner. Alt fra musikal, jazz og hip hop til samtidsdans. Hun har bl.a jobbet som koreograf og danser i Oslo Danse Ensemble. Hun underviser og koreograferer ved de ledende danseinstitusjonene i Oslo, som KHIO, Spin Off, Bårdar, Norges dansehøyskole og PRODA, trening for profesjonelle dansere på landsbasis.

Les mer her

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus