Hva leter du etter?

Inspirasjonsdag med Tew Bunnag

T’ai Chi er grunnlaget for Tew Bunnags brede engasjement.

Foto Tale Hendnes 28Ja

Hvor: Kyrre Texnæs Studio, Vulkan 30
Når: Mandag 22. mai kl. 12.00 - 15.00
Passer for: 
scenekunstnere, terapeuter og helsearbeidere

I denne workshopen med Tew Bunnag utforsker vi en fysisk, energetisk og meditativ praksis som kan styrke forankring og bakkekontakt, regenerere vår energi, og nære pusten og de indre organer.

Vi undersøker hvordan vi kan åpne for den livskraften som strømmer gjennom oss. Kan vi gjenopprette - igjen og igjen - kontakten med det som nærer og inspirerer oss? Med det som gir arbeidet vårt perspektiv?

Tew Bunnag er fra Thailand, men har vokst opp delvis i England, bodd mange år i Hellas og bor nå i Nord-Spania. Med bakgrunn både i østlig og vestlig tankemåte, har Tew en helt spesiell formidlingsevne og forståelse. Hans arbeid og undervisning er forankret i T’ai Chi og buddhistisk meditasjon, men hans budskap er universelt og inkluderende. Han har erfaring fra flere terapeutiske retninger og evner å relatere sin praksis til den verden vi lever i og utfordringene vi står ovenfor.

Tew bruker mye av sin tid til humanitært arbeid, både i Thailand og i vestlige land og har de siste årene vært spesielt opptatt av hvordan vi tar vare på pasienter som er døende. Han gir kurs og holder seminarer for leger, sykepleiere og andre som støtter pasienter og pårørende i den siste fasen av livet.

Inspirasjonsdagen er gratis, men forutsetter billetter til Kristina Gjems forestilling. Kjøp billett til forestillingen her   
Påmelding: billettsalg@dansenshus.com

Arrangeres av PRAXIS Oslo i samarbeid med Dansens Hus og Dreamscreen productions. 

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus