Hva leter du etter?

Førsnakk

Møt Tew Bunnag i samtale med Jorunn Kjersem Hildre.

Foto Tale Hendnes 22Ja

Velkommen til en samtale med Tew Bunnag om vår kropp og vårt vesen som natur, og det å gjennomleve en syklus vi deler med alt organisk liv. Dette er også tematikken i forestillingen One gust of wind – and they all dance.

Bunnag snakker om de fem elementene i kinesisk filosofi og medisin; jord, metall, vann, tre og ild. Han går inn på elementenes særpreg og temperament knyttet til bevegelseskvaliteter, emosjonelle tilstander, personlighet og egenskaper, og våre indre organers balanse. Hvordan kan vi leve elementene, og hva slags plass har de i dansen? Hvordan kan gjenkjennelsen av dem i eget og andres vesen hjelpe oss i livet? Og hva kan det gi oss å se mennesker i dette perspektivet?

Tew Bunnag er fra Thailand, men har vokst opp delvis i England, bodd mange år i Hellas og bor nå i Nord-Spania. Med bakgrunn både i østlig og vestlig tankemåte, har Tew en helt spesiell formidlingsevne og forståelse. Hans arbeid og undervisning er forankret i T’ai Chi og buddhistisk meditasjon, men hans budskap er universelt og inkluderende.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus