Hva leter du etter?

Metasexy, 12.–22. november 2020

Metasexy,
12.–22. november 2020

Spilles: tor. 12. nov. 2020 fre. 13. nov. lør. 14. nov. søn. 15. nov. tir. 17. nov. ons. 18. nov. lør. 21. nov. søn. 22. nov.

Denne forestillingen er avlyst. Publikum vil bli kontaktet.

Metasexy er en forestilling som ser nærmere på fremstillinger og forståelser av kvinneskikkelsen i populærkulturen, og hvilket mulighetsrom som finnes i en annerledes utøvelse av, og blikk på, femininitet. I denne forestillingen fortsetter koreografen Inés Belli sin utforskning av forventninger og normer gjennom en kompleks og overraskende vev av referanser. Forestillingen navigerer gjennom referanser fra jazzdans, kommersiell dans og populærkultur i forhandlinger mellom kropp og kjønn, objektet og subjektet, den som gjør og den som ser. I forhandlingen, i mellomrommet, i feilkoblingen skapes et frirom der det legges nye premisser for blikket, forståelsen og opplevelsen av femininitet.

Inés Belli er en ung dansekunstner som er opptatt av hvordan vi kan se og tenke nytt rundt normer og strukturer i samfunnet med koreografi som kritisk verktøy. Gjennom forskyvning og forvirring av tilskuerens blikk og utøverens praksis, skaper hun sterke estetiske uttrykk og komplekse koreografiske strukturer. Hennes første helaftens forestilling, Postmodern Cool, ble vist på Dansens Hus i mai 2019.

Forestillingen vil også bli direktesendt 17. november kl 19. Les mer her Metasexy - direktesendt
Det er mulig å være publikum i salen under direktesendingen. Følg kjøpsknapp for bestilling av billetter.

Medvirkende

Koreografi:
Inés Belli
Utøvere:
Sara Enger Larsen
Rina Rosenqvist
Amie Mbye
Natanya Helena Kjølås
Tormod Skår Midtbø
Lysdesign og scenografi:
Elisabeth Kjeldahl Nilsson
Musikk:
Sunniva Lindgaard/SASSY 009
Lydtekniker:
Emil Høgset
Kostymedesign:
Alva Brosten
Produsent:
Frida Skinner
Kunstnerisk veileder:
Solveig Styve Holte
Foto:
Mikael Luksepp
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus