Hva leter du etter?

Hot Moon, 30. november

Hot Moon,
30. november

Spilles: man. 30. nov. 2020

Denne forestillingen er avlyst. Publikum vil bli kontaktet.

En kald høstkveld stiger fullmånen opp over Oslo by. Månefolket ankommer Gunerius P-hus.

Du er invitert til en felles opplevelse under åpen himmel, der fem dansere og én musiker sammen skaper en symbiose av suggerende stemninger. Det pulserende byrommet fargelegges av bevegelser i møte med et atmosfærisk lydbilde skapt av den Bergen-baserte musikeren Vilde Tuv.

Med inspirasjon fra meditasjon, fullmåne, en japansk folkefortelling, mytologi, østen/vesten, tid og en fjern fortid/fremtid med mye mer, smeltes forestillingen sammen til en undrende undersøkelse av øyeblikket av her og nå.

Forestillingens tittel, HOT MOON er inspirert av Aftenpostens utsagn; «(...) månen er hottere enn den noen gang har vært» (Aftenposten, 20. juni 2019).

Forestillingen spilles på Gunerius P-hus i Storgata.


Ida Haugen er en dansekunstner basert i Oslo. Hun jobber som utøver, underviser og koreograf i ulike konstellasjoner og samarbeid. I sitt koreografiske virke er hun interessert i undersøkelsen av koreografiske potensialer knyttet til hvert prosjekt. Haugen har sin utdanning fra KHiO på BA samtidsdans og Studio Harmonic i Paris, og hadde i etterkant ett års aspirantplass ved Carte Blanche.

Medvirkende

Idé/koreografi:
Ida Haugen
Musiker/komponist:
Vilde Tuv
Medvirkende dansere:
Matias Rønningen
Katja Schia
Julie Mjøen
Mai Lisa Guinoo
Ida Haugen
Kostymedesigner:
Eldbjørg Sved Skottvoll
Lyd og lys:
Martin Myrvold
Kunstnerisk veileder:
Roza Moshtaghi
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus