Ditt event på Dansens Hus

Ønsker du en unik ramme rundt ditt event er Dansens Hus stedet for store og mindre konferanser, seminarer, produktvisninger, prisutdelinger og TV-produksjoner.


Event Dh

Det historiske industribygget, hvor gammel arkitektur møter moderne teknologi, er en ideell plass for ditt neste event. I tillegg til særegne omgivelser tilbyr vi teknisk utstyr og bemanning av topp kvalitet, tett oppfølging og profesjonell tilrettelegging fra vår dedikerte eventansvarlig.

ALT PÅ ETT STED 

Når du kontakter oss for en konferanse eller et annet event, skal du vite at hos oss får du hele pakken. Vi tar oss av organisering av sitteplasser, rigging og tilpasninger du måtte ønske. Dessuten slipper du å tenke på rydding og rengjøring – alt ligger inkludert i pakken du kjøper. Lokalene våre er fleksible og passer både til konferanser og som produksjonslokaler.

Det er mulig å leie både Hovedscenen og Studioscenen når det ikke foregår kunstnerisk aktivitet på disse.

HOVEDSCENEN:  
Kino / amfi oppsett: Ideelt 330 personer i fast oppsett, men det er fullt mulig å huse 400 personer.

Gulvarealet på scenen er 15m x 18m

STUDIOSCENEN: 
Kino/ amfi oppsett: Ideelt for opptil 70 personer (maks 80 personer) i fast oppsett. Ved å sette ut ekstra stoler på gulvet er det plass til 50-70 personer med en liten scene.

Studioscenen er sertifisert for å romme maksimalt 150 personer samtidig. Gulvarealet på scenen er 10m x 15m.

LOKALISERINGEN ER OGSÅ EN DEL AV TILBUDET 

Dansen Hus ligger midt i et av Oslos (og kanskje Norges) absolutt mest se- og opplevelsesverdige områder. Vulkan har faktisk vakt oppsikt også i utlandet, som toppen av Grünerløkka, med moderne og innovative tilbud innen mat og drikke, opplevelser og stil. Når du skal avholde et arrangement hos oss, anbefaler vi at du også tar med andre deler av Vulkan i planleggingen.

For mer informasjon og tilgjengelighet er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til  Kristian Haaland

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus