Hva leter du etter?

7-10 personer søkes av alle aldre og yrker til hybrid-landsby

Harald Beharie og Louis Schou søker deltakere til prosjektet Shine Utopians som vil være på Dansens Hus, hovedscenen fra 7-10 november 2019.

Ds15360
Photo: Simen Øvergaard

Med utgangspunkt i kritiske spørsmål rundt binære strukturer og “the queer body”, vil vi forsøke å forvrenge følelsen av kjønn og normativitet innenfor sosiale rammer. Hvordan lever og beveger kroppen seg når samfunnet den lever i ikke lengre eksisterer?

Prosjektet tar form som en slags fire dagers festival på Dansens Hus, Oslo, hvor det er en forestilling som vises hver kveld, samtidig som det blir seminarer, konsert, gjeste-performances, middager og andre sosiale events. Målet er å skape et åpent og inkluderende rom for fellesskap hvor publikum og deltakere kan møtes i en avslappende atmosfære. Hvor det fasiliteres rom for å delta på arrangementer, spise lunsj eller bare komme innom for å “henge” og for uforpliktende prat.

Vi søker en gruppe på 7-10 personer som vil inngå i forestillingen. Du trenger ikke å ha noen tidligere scene eller danseerfaring. Vi ønsker å samle en gruppe som er blandet i alder og yrke. Vårt eneste krav er at du har lyst på å engasjere deg i prosjektet og kan delta på annonserte prøver og forestillingsdager. Vi håper at denne gruppen kan bli et nytt “community” - En hybrid landsby som kan åpne opp for refleksjoner og drømmer rundt en ny virkelighet hvor det binære og kjønn ikke lengre regjerer.

Vi er interessert i deg som ikke har en bakgrunn som danser, men som er nysgjerrig og åpen for å utforske det å stå på en scene sammen med en større gruppe. Vi vil i samarbeide med den enkelte performer jobbe på å sette et forløp som utspiller seg i forestillingen. Spesifikt hva dette forløp vil bestå av kommer til å være individuelt og noe vi finner frem til i fellesskap. For noen vil det kanskje bestå av mer hverdagslige oppgaver på scenen, hvor andre som har lyst eventuelt også kan ta del i noen av dansene som koreograferes. Dette finner vi ut av.

Vi vil kollektivt samarbeide med å utforme hva gruppen vil gjøre og bidra med i prosjektet/forestillingen og jobbe enkelte prøvedager frem i mot premieren.

Vi tilbyr et honorar på 5000, - NOK.

Ved interesse og for mer info om prosjektet send vennligst mail til:

Shine Utopians, 7.–10. November 2019

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus