Ny Jan Martens-forestilling erstatter «any attempt»

Det nye året starter ikke helt etter planen, og vi må dessverre avlyse to planlaget arrangementer.

3 EGHW c Luis Xertu
- Foto: Luis Xertu

Soloforestilling med Jan Martens
Den storslagne forestillingen any attempt will end in crushed bodies and shattered bones av Jan Martens, som var satt opp 28. og 29. januar, må dessverre gå ut på grunn av covid-relatert sykdom og smitte i kompaniet. Det som imidlertid er særdeles positivt er at Jan Martens på kort varsel selv kommer for å spille den kritikerroste, nye sololoforestillingen sin Elisabeth Gets Her Way, som er et dypdykk inn i musikken til den banebrytende cembalisten Elisabeth Chojancka som levde fra 1939 til 2017. Hennes musikk var også en viktig del av den avlyste forestillingen, så slik sett går det en rød tråd mellom disse to ulike forestillingene. Les mer og kjøp billetter i lenken nederst i artikkelen.

Den planlagte workshoper med Steven Michel blir også avlyst. Ettersnakken mellom Jan Martens og Samme Raeymekers går som planlagt.

The Triad Kik Ball avlyses
På grunn av coronasituasjonen må vi dessverre også avlyse det planlagte vogue ballet: The Tirad Kiki Ball, som skulle gå av stabelen på Hovedscenen 26. februar. Det er en stor skuffelse både for Dansens Hus og for det internasjonale og norske vogue-miljøet, men vi kommer sterkt tilbake neste år omtrent på samme tid!

Elisabeth Gets Her Way, 28. - 29. januar