Hva leter du etter?

Bli Dansevenn

På Dansens Hus er vi opptatt av å spre danseglede til så mange som mulig. 
Har du venner eller kolleger som kunne tenke seg å se dans, gir vi dem muligheten!

10257109 537121095090 7948520745372929542 O

Som Dansevenn gir vi deg som allerede ser mye dans, eller kunne tenke deg å se mer dans, en fantastisk mulighet til å bli en av våre fremste ambassadører!

I tillegg til å oppleve mye fantastisk og grensesprengende dans, har vi som jobber på Dansens Hus, til tider gleden av å se hvordan mennesker som ikke har hatt den samme nærheten til dans, få nærmest en åpenbaring under en av våre forestillinger! Mye har vært sagt om kultur som en måte å åpne sinnet på – vi har sett det skje, og ønsker at flere skal kunne oppleve dans på denne måten.

Flere fordeler
Våre Dansevenner får alltid 1 fribillett til seg selv til alle Dansens Hus sine ordinære forestillinger*, mens de du tar med deg som gjester får våre beste rabatter. I tillegg får dere servering ved ankomst til Dansens Hus.

Alt vi ønsker at du skal gjøre til gjengjeld, er å aktivt fortelle om våre forestillinger til ditt nettverk, og hjelpe oss med å selge minimum 10 billetter per sesong.

Det betyr at om du skal se 4 av rundt 15 forestillinger på en sesong, trenger du bare å ta med deg to venner per forestilling. Gjør danseforestillingen til en ekstra hyggelig opplevelse – på Vulkan finner dere flere spisesteder med særpreg, dere kan vandre i Mathallen og suge inn inntrykk, og slå et slag opp i Telthusbakken for å se det ekte, gamle Oslo – alt på ett begrenset og tilgjengelig område.

Som Dansevenn får du tilgang til dine egen profil i billettsystemet vårt og kan selv administrere dine kjøp og billetter.

Registrer deg som Dansevenn her

*Du får 1 fribillett per produksjon. Det vil si at om en forestilling vises flere dager, får du ikke fribillett til hver spilledag, men du kan selv velge hvilken dag du ønsker billett til.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus