Hva leter du etter?

Puster du riktig?

Den ideelle mengden luft å puste i løpet av et minutt er 4-7 liter. Men hvor mye er egentlig det? Kom på seminar om pust!

Pust
Foto: Lawrence Malstaf

Vi har invitert fire innledere som ut fra ulike perspektiv deler sin innsikt og kunnskap på en praktisk og direkte måte. Målsetningen er at den enkelte skal få konkrete verktøy og praktisk informasjon knyttet til pust som kan værenyttig for den enkelte. I tillegg vil vi gjerne inspirere til nysgjerrighet og refleksjon rundt egne vaner og måter å puste og bruke pusten på.

Innlederne: 

Kim Atle Hansen 
er forfatter og skuespiller som holder et performativt foredrag tematisk forankret  i vitenskapen.

Vibeke Thorp 
bruker sin bakgrunn som kostholdsekspert til å dele kunnskap om hvordan pustevaner kan påvike helsen vår positivt og negativt.

Anette Aarsland 
er kanskje Norges fremste “ekspert” på pust. Hun er en mye brukt foredragsholder på temaet pust og hvordan vi kan bruke pusten. Hovedfokus er på utpust, og hvordan den kan virke beroligende og vedlikeholde og gjenopprette nerve-og fordøyelsesstymene.

Eva Bakkeslett 
er billedkunstner, filmskaper, kurator og kulturaktivist. Gjennom en kombinasjon av film, sosial skulptur, interaktive installasjoner, workshops og engasjerende foredrag forteller hun historier der tidløshet, økologi, samhandling og sanselige perspektiver er viktige bestanddeler. Hennes siste film Breath ble vist på Høstutstillingen i 2016, og har turnert kunstforeninger over det ganske land. Filmen vises på Dansens Hus før forestillingene av Pust lørdag 30. september og søndag 1. oktober.

Seminaret varer til 15.00 og er gratis dersom man har billett til forestillingen Pust. 

Påmelding til billettsalg@dansenshus.com 

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus