Hva leter du etter?

Quick Style

Quick Style er klare for årets Urban Moves

Quick003 Urban Moves 2018

Quick Style, også kjent som Quick Crew, har siden de vant Norske Talenter i 2008 jobbet seg opp til å bli ett av verdens mest anerkjente gruppe i hiphop/urban dans miljøet. Suleman Malik, Bilal Malik og Nasir Sirikhan har vært koreografer for den koreanske pop gruppen BTS, og hatt ansvar for regi og koreografi i flere reklamefilmer i Japan, som blandt annet Toyota og Pepsi.

I Norge har de eget dansestudio; Quick Style Studio, på Frysja i Oslo. Suleman Malik, Bilal Malik and Nasir Sirikhan jobber tett med norske artister som Karpe Diem, Madcon, Alan Walker, Arif, Marcus og Martinus og mange flere. 

Gjennom sin karriere har de deltatt i nasjonale og internasjonale konkurranser. 2017 ble gruppen invitert av selveste J Lo til å delta i hennes tv konkurranse på NBC World of Dance i Los Angeles, hvor de fikk skryt om å være et av de mest synkrone gruppene de hadde sett. 

For Urban Moves 2018 lager Quick Style et splitter nytt show som en del av Urban Performance. Vises på hovedscenen kl. 19 fredag og kl. 15 lørdag. Med seg har de danserne Kevin Andre Tan Vasquez, Yasin Tatby, Arvin Henrik Go, Jan Erik Santos ogJose Manuel Gatica Guerrero.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus