Hva leter du etter?

Dansens Hus vinner igjen!

Vår visuelle profil, laget i samarbeid med Neue design vekker oppmerksomhet. Denne gangen fikk vi DOGA-merket, som deles ut til Norges aller ypperste design- og arkitekturprosjekter.  

24566431728 D4234Fa8F5 O

Fra før har Neue Design Studio mottatt visuelt- prisen i gull for designet med våre nettsider, og diplom for grafisk design og identitetsdesign.

15. november ble DOGA-merket delt ut til Norges aller ypperste design- og arkitekturprosjekter.
DOGA-merket for design og arkitektur er DOGAs anerkjennelse til norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og/eller arkitektur. Prisen skal vise frem de gode forbildeprosjektene, både fra etablerte og nykommere. Juryens bedømmelse legger stor vekt på prosessen og samarbeidet mellom oppdragsgiver og utøver.

Om prosjektet:
Bevegende bokstaver
Dansens Hus (DH) er Norges nasjonale scene for dans og har som oppgave å gjøre dansekunst attraktivt og synlig i samfunnet. For å kommunisere tydeligere og løfte frem DH som Norges ledende institusjon for samtidsdans ønsket de å spisse merkevareopplevelsen ved å blant annet fornye den visuelle identiteten.

Juryuttalelse:
Noen ganger er det vanskelige det enkleste. Å velge å ta utgangspunkt i en font i stedet for foto eller grafikk for Dansens Hus er helt klart ikke minste motstands vei. Desto bedre blir det da når man lykkes så godt som her. Basert på fonten Dia fra Schick-Toikka har Neue laget en helt neue (pun intended) font for Dansens Hus som de kaller Dia Dans. Resultatet er en profil som er veldig gjenkjennelig og synlig, fungerer ypperlig i alle formater – digitale såvel som analoge – og gir Dansens Hus et distinkt uttrykk de er helt alene om. 

Les mer

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus