Hva leter du etter?

Audition Urban Moves 2018

I 2017 ble det for første gang holdt audition til Urban Moves der over 100 håpefulle dansere møtte til audition til forestillingen til koreografen Yaman Okur. I 2018 gjør vi det igjen med Emmanuelle le Phan fra Tentacle Tribe

4174 Prix En Publicite55472

Dato og tid for audition: Søndag 28.januar kl. 10:00 – 17:00

Hold av hele dette tidsrommet, men vær forberedt på at vi siler ut i løpet av dagen

Antall dansere vi søker etter: 6

Du må være over 16 år, basert i Norge og ha bakgrunn innen urbane dansestiler
Du må være tilgjengelig for prøver fra 11. - 24.juni fortrinnsvis på dagtid.

Oppdraget er honorert. Reise og diett er ikke inkludert i honoraret. 

Forestillingen vil vises 22. – 24. juni, tilsammen 2 presentasjoner.

Påmelding til audition er nå avsluttet. Har du ikke rukket å melde deg på, kan du ta sjansen på ledig plass ved oppmøte søndag kl 10. 

Tentacle Tribe Origami Mami

Emmanuelle Lê Phan

Emmanuelle er Kanadisk-Vietnamesisk og født og oppvokst i Ottawa. Hun er B-girl og kjent under navnet Cleopatra og medstifter av dansekompaniet Tentacle Tribe. Stilmessig blander hun sjangre som breaking, moderne og sirkus. Selv om hun ikke er en klassisk trent sirkusartist har hennes store virtuositet bragt henne til Cirque Du Soleil, Cirque Éloize og andre store, internasjonale events.

Likevel er essensen i hennes bevegelsessesspråk og koreografiske finesse en variasjon over breaking, popping, capoeira, parkour, house og moderne og et ønske om å knytte disse stiler sammen og gjøre det til sitt eget freestyle dansespråk.

Hun har en bachelorgrad i moderne dans fra Concordia Universitetet i 2003 og hun har tidligere jobbet eller samarbeidet med Solid State Breakdance Collective, MMHOP, Rubberbandance, Bboyizm, Out Innerspace Dance Theatre. I 2012 begynte hun å samarbeide med den svenske koreografen Elon Höglund som ble starten på kompaniet Tentacle Tribe som siden har skapt flere arbeider og turnert i hele verden og blitt presentert over 45 ganger i ulike byer.

icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus