Hva leter du etter?

Audition Urban Moves

For første gang har vi invitert en internasjonal koreograf til Urban Moves for å skape et nytt verk med norske dansere. 

Urban Moves  2017 Yaman Okur
Urban Moves 2017 Yaman Okur

For første gang har vi invitert en internasjonal koreograf til Urban Moves for å skape et nytt verk med norske dansere. Vi er stolte over å presentere Yaman Okur som koreograf til årets festival!

1.april holdes en åpen audition på Dansens Hus hvor vi søker 8 dansere med bakgrunn innen urbane dansestiler. Du må være over 16 år, basert i Norge og tilgjengelig for prøver fra 30.mai til 8.juni.

Forestillingen vises 9. og 10.juni.
Oppdraget er honorert. Reise og diett er ikke inkludert i honoraret. 

Tid: 1.april kl.10:00-17:00
Hold av hele dette tidsrommet, men vær forberedt på at vi siler ut i løpet av dagen.
Ønsker du å delta på audition må du melde deg på via skjemaet på nettsiden innen 30.mars: påmelding audition

Yaman Okur (FR)
Med sin helt unike stil er Yaman er en av verdens mest anerkjente dansere. Han har dømt og vunnet battles, danset i og koreografert forestillinger og shows over hele verden. Yaman har vært danser for Madonna i hennes "Sticky and Sweet tour" og "MDNA". Han er medlem av det legendariske crewet ”Wanted Posse” som vant Battle of the year i 2001 og medlem av det innovative kollektivet "Free Mindz".Yaman har bl.a. vunnet experimental kategorien på Juste Debout Paris 2007 og har dessuten vært med å koreografere showet KURIOS – Cabinet of curiosities for selveste Cirque du Soleil.

Han har bakgrunn fra breaking og hiphop samt contemporary, ballet og jazz og har jobbet med alle typer dansere både kommersielt og undergrunn. Yaman har utviklet en særegen stil som danser og koreograf og har med denne influert utallige dansere på globalt plan.icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus