Våren kommer gradvis

Vi lanserer nå vårens forestillinger på Dansens Hus – gradvis.

Det betyr at det allerede er publisert en del av vårens repertoar! Alt er ikke helt klart enda, og vil bli lagt ut etterhvert som hver enkelt forestilling er ferdig. Det er et progam preget av et stort mangfold og variasjon i form og innhold. Vi viser åtte norske forestillinger, de fleste av dem helt nye arbeider av både etablerte og mindre etablerte kunstnere. De norske kompaniene/koreografene som vises denne våren er:

Sølvi Edvardsen
, fieldworks/ Heine Avdal & Yukiko Shinozaki, Jonas Øren, Geir Hytten, dybwikdans, Janne-Camilla Lyster, winterguests/Alan Lucien Øyen, Lisa Colette Bysheim & Katrine Patry og Carl Aquilizan.

Under plakat 4
Sølvi Edvardsen: UNDER 25. - 28. januar. Foto: Elin Osjord

Dansens Hus er en av scenen i Norge hvor man finner det største tilbudet av internasjonale forestillinger. Syv internasjonale produksjoner står på plakaten denne våren, og representerer en spennvidde både i nasjonalitet, form og innhold som gir publikum i oslo og Norge en mildhet til å orientere seg i det internasjonale dansefeltet på en interessant måte. Kunstnerne/kompaniene som er invitert er:

Taofiq Izeddiou
(Marokko), MYKA (Danmark), Maud le Pladec (Frankrike), Jan Martens (Belgia), Marco Da Silva Ferreira (Portugal) og Emanuel Gat (Frankrike).

Etterhvert som vi nærmer oss desember vil de aller fleste av forestillingene være publisert, så følg med på programsiden.