Utlysning til dansekunstnere

Vi ønsker å gi en håndsrekning til dansekunstnere som mister mange oppdrag under spredningen av COVID-19 sammen med Panta Rei Danseteater.

Skjermbilde 2020 03 20 Kl 11 24 10

Sparebankstiftelsen DNB har bevilget midler til et digitalt prosjekt som skal engasjere en håndfull utøvere og en filmfotograf. Vi er takknemlige for støtten og er superglade for å kunne utlyse oppdrag tilpasset de rammene som situasjonen nå krever.

Panta Rei Danseteater i samarbeid med Dansens Hus søker dansekunstnere til et kortere koreografisk oppdrag for å lage en humørpille og oppmuntring til å danse hjemme. Dansen skal koreograferes, danses og filmes i eller nær utøvernes hjem. Oppdraget honoreres.

Mål med prosjektet: - Barn, unge og voksne får en hyggelig og morsom aktivitet. Det er ekstra viktig nå når vi blir bedt om å være hjemme og ikke omgås andre. - Gi en håndsrekning til frilans dansekunstnere som er særlig berørt av avlysninger på grunn av COVID-19. Danserne får her et oppdrag og et honorar.

Gjennomføring: Danserne som blir engasjert i prosjektet skal lage forslag til bevegelser. PRD koreograferer den endelige dansen ut fra innsendt materiale. Danserne lærer seg den ferdige dansen og filmes av vår filmskaper. Snuttene klippes sammen til den endelige filmen.

Vi søker deg som: - Er frilans dansekunstner og særlig hardt rammet av oppdragstørke (ikke ansatt, ikke tatt opp i SKUDA, mottar ikke arbeidsstipend), - Bidra med koreografiske innspill til dansen. - Lærer den ferdige dansen og bidra til det endelige resultatet som utøver, - Vil la deg filme i eller i tilknytning til ditt hjem på en trygg måte, - kan kaste deg rundt på kort varsel og forplikte deg til å være tilgjengelig i uke 24-30.mars. (dessverre på grunn av situasjonen vi nå befinner oss i, må du bo/oppholde deg i Oslo-området). - Forplikter deg til å være med og spre dansen i ditt nettverk og på sosiale medier.

Er dette noe for deg? Send en epost til anders@pantareidanseteater.com med en kort presentasjon og motivasjon (maks ½ side), og en bekreftelse på at du er i målgruppen for utlysningen.

Søknadsfrist: Snarest og aller senest innen utgangen av søndag 22. mars.