TILT

Danseprosjektet TILT foregår nå over deler av Norge, blandt annet på Grünerløkka. Men hva er det egentlig?

Tilt Skole

TILT er et danseprosjekt over seks år (2015-2020) støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Målet er å få store deler av landet til å danse og se dans. Panta Rei Danseteater leder TILT og samarbeider med regionteatre og andre større scenekunstinstitusjoner over prosjektperioden. Panta Rei skaper en ny produksjon for turné hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by.


Roadscapes TILT

Roadscape er en performativ scenografisk kunstinstallasjon, som møter folk på gaten, i parker eller i andre offentlige rom. Møtene blir dokumentert gjennom fototagning. Installasjonen er et stort kamera obscura i form av en transformert campingvogn fra 1969. Mie Dinesen (kunstneren bak prosjektet) tar bilder av de hun møter med campingvognen. Vognen er også innrettet som et gammeldags mørkerom, hvor bildene som tas fremkalles på stedet.

Roadscape har fulgt Panta Rei Danseteaters prosjekt TILT siden 2015 og fulgt med på turne i Østfold, Innlandet og nå Oslo. Mie har tatt bilder av menneskene hun har møtt på veien, i alle lokalsamfunn -noen av disse menneskene vil du se her i denne utstillingen. Mie er tilbake i Oslo med ROADSCAPE og vil fra 15. -18 oktober ta bilder i Birkelunden og fra 18. til til lørdag 20. oktober ta fotografier foran Dansens Hus. De nye fotografiene som tas denne uken vil løpende bli hengt opp og utstilt på Dansens Hus.

Uken avsluttes med forestillingen Make Me Dance av Panta Rei Danseteater som vises på Dansens Hus lørdag 20. oktober og søndag 21. oktober kl 15:00 og 17:00

Du som er blitt fotografert kan benytte kode TILT ved bestilling av ordinærpris og få 100,- i rabatt. Les mer om forestillingen og bestill billetter på www.dansenshus.com

Make Me Dance, 20. - 21. oktober 2018