Tilbake til normalen

Et besøk på Dansens Hus vil nå foregå om normalt før pandemien, fra og med lørdag 24. september.

Moodc Theo Giacometti
- Foto: Theo Giacometti

Lettelsen i koronarestriksjoner få betydning på flere plan. Vi har nå på alle gjenværende forestillinger for høstens repertoar flere billetter tilgengelig. Det betyr at hvis du tidligere har villet se en forestilling som er utsolgt, er det nå en ny sjanse til å sikre seg billett.

Når du besøker Dansens Hus vil det ikke være nødvendig å holde en meters avstand til andre publikummere, hverken i salen eller i foajéen. Det er også derfor vi har flere billetter å tilby enn vi hadde inntil de siste lettelsene ble innført. Skal du handle i baren kan du nå gjøre dette uten å bestille fra bordet. Du kan rett og slett gå til baren og kjøpe det du vil ha og ta det med deg selv til bordet, eller bli stående i baren. Man kan også fritt mingle, uten at man må tenke på en-meters regelen.

Det er rett og slett en veldig stor glede for alle oss på Dansens Hus å ønske deg velkommen tilbake til et Dansens Hus slik det var før pandemien og slik vi ønsker at det skal være: åpent, imøtekommende og inkluderende.

VELKOMMEN til mange danseopplevelser utover høsten - uten restriksjoner!