Mer om forestillingen - Circus Absence

absence_2019_circusabsence_photo-Andreas Roksvåg/Jarle Moe7.jpg

Sirkus Absence er en absurd, humoristisk og akrobatisk danseforestilling om et verdenskjent sirkus, som har gått konkurs. Artistene er utslitt, dyrene er borte og publikum har mistet interessen. Alt håp er ute. Tiden går, nedstøvet og deprimerte sitter de i mørket av sirkusteltet, uten anelse om hva de skal ta seg til.

En dag begynner lysene i taket å blinke. I det en svak lukt av popcorn og sukkerspinn treffer nesen til sirkusdirektøren, strømmer det hundrevis av mennesker inn på tribunene. Lamslått og i sjokk over denne absurde hendelsen, har de ikke noe annet valg enn å ta situasjonen på strak arm, og improvisere en helaftens forestilling. Selv om mye går galt underveis, vil skjebnen ha det til at det er deres livs beste forestilling.

Sirkus Absence er en inkluderende forestilling, basert på humor, akrobatikk, absurditet og glede, og handler om å ta ting på strak arm, uansett hva som møter deg i livet.

Velkommen til en helt spesiell og spinnvill sirkusopplevelse på vår hovedscene!

Absence Crew er kåret til norgesmestere i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger hvor breaking står i sentrum. D

Anbefalt fra 5 år

Circus Absence, 13. - 16. juni 2019