White02

ICE HOT 2024 braker løs!

Det største prosjektet for Dansens Hus noensinne går av stabelen denne uka, fra onsdag til søndag.

Aktuelt

  Internasjonalt bransjetreff
  Med 21 forestillinger fra hele Norden, 18 kunstnerpresentasjoner, seminarer, nettverksarrangementer og sosiale tilbud for 300 internasjonale delegater og 150 kunstnere er dette et massivt arrangement vi er veldig stolte av å ønske velkommen til.

  Enkelt sagt kan man si at dette er et bransjetreff for arrangører og programører innen dansefeltet fra hele verden. Målsettingen er å promotere den nordiske dansekunsten til denne målgruppen. Under ICE HOT Oslo 14. til 18. februar får deltakerne et unikt innblikk i den nordiske dansekunsten her og nå, særlig gjennom forestillinger, men også gjennom et innholdsrikt tilleggsprogram.

  Åpne arrangementer
  Det arrangeres en rekke seminarer, workshops og andre arrangementer som er åpne for alle interesserte. Dansens Hus og Vega Scene er de sosiale møtepunktene under disse intense dagene, og vil være åpne for alle interesserte. Dansens Hus står som arrangør, men både Vega Scene, Riksscenen, Black Box teater, Operaen, Bærum Kulturhus, Kulturkirken Jakob og Vulkan Arena er med å vise forestillinger og bidra til at dette gigantiske arrangementet kan realiseres. ICE HOT arrangeres hvert 2. år og er et samarbeid mellom Dansens Hus i Stockholm, Dansehallerne i København, Circus and Dance info Finland og Performing Arts Centre Iceland.

  Klikk HER for mer informasjon om ICE HOT og programmet som altså varer fra onsdag 14. til søndag 18. februar.