Hvordan se digital forestilling på Dansens Hus?

Her er en liten oppskrift på hvordan du kan se digitale forestillinger fra Dansens Hus hjemme i din egen stue.

Digital artikkel

Hvordan kjøper man billett?
Forestillingene finner du i programmet vårt på websiden, de er merket «digital forestilling». Du kjøper billett på vanlig måte i billettsystemet og får den tilsendt på e-post. På billetten din finner du en personlig lenke og et passord.

Hvordan ser man innhold?
Alternativ 1: Gå inn på den lenken vedlagt i din billett. Her blir du automatisk logget inn og filmen er klar til avspilling i det oppgitte tidsrommet. Du kan logge deg på når som helst, men filmen starter ikke avspilling før angitt tidspunkt.
Filmen er tilgjengelig i 2 timer fra startstidspunktet.

Alternativ 2: Gå inn på forestillingsiden via dansenshus.com og logg deg inn med din personlige kode. Koden finner du på din billett.

Billetten er gyldig fra forestillingens starttidspunkt og i 2 timer etter det. Dette gjør at du har litt ekstra tid underveis i visningen, til å ta deg en liten pause, hente noe godt å drikke eller liknende. Etter 2 timer utløper billetten, og forestillingen vil ikke lenger være tilgjengelig.

Vi bruker Vimeo for avspilling som er kompatibel med de fleste avspillere og regulerer kvaliteten etter hvor god nettilkobling du har. Filmene er kun tilgjengelig i et begrenset tidsrom.

Hvordan se innhold på TV?
Har du har Chromecast eller Apple TV kan du se innholdet på TV gjennom disse. Med Chromecast sender man fra telefonen eller datamaskin med nettleseren Chrome. Med Apple TV sender man via Airplay fra nettleseren Safari.

Problemer underveis?
Får du problemer med avspilling, koden på billetten din eller andre tekniske ting, ta kontakt med billettluka.

Mail: billettsalg@dansenshus.com (vi svarer raskt)
Tlf: 23 70 94 25 (tirs-fre 13.00 -15.00 og en time før forestillingsstart)