Gjenåpning

Endelig er et besøk på Dansens Hus stort sett som før.

Foajeen Dansens Hus Sommer Premiere Foto Tale Hendnes 13

1-metersregelen gjelder ikke lenger gjelder. Det betyr at det ikke er antallsbegrensninger på våre forestillinger. Første del av høsten har mye vært utsolgt, nå har vi mye bedre plass og ledige billetter på det aller meste.

Dansens Hus Bar er åpen både før og etter forestilling (og for den saks skyld under forestilling og på alle ukedager bortsett fra mandag), og et besøk her blir også mer normalt enn tidligere. Du kan kjøpe drikke i baren uten å sitte ved et bord, og du kan bevege deg fritt i lokalet.

Kjøp aller helst billetter på www.dansenshus.com, og møt opp i god tid før forestilling. Forestillingene begynner presis, og det er som regel ikke mulig å komme inn etter at forestillingen har begynt. Du trenger ikke skrive ut billetten din, det er bare å vise den fram på mobilen til en av våre hyggelige medarbeidere som kontrollerer billetter ved inngangen til salen.

Noen enkle retningslinjer fra koronarestriksjonene gjelder fremdeles:
Har du symptomer på COVID-19 skal du ikke komme på forestilling. Ta kontakt med oss på billettsalg@dansenshus.com eller Tlf. 23 70 94 25 (tir - fre 13.00 - 15.00).
Vær fremdeles nøye med håndhygiene. Antibac vil som tidligere være tilgjengelig, og håndvask kan gjennomføres på toalettene.

Hjertelig velkommen til store danseopplevelser - sammen - i høst!