En hybrid landsby

«Vi søker 7-10 personer som vil inngå i forestillingen Shine Utopians» het det i utlysningen i fjor vår.

Gruppen med mennesker det ble søkt etter skulle være et nytt «community», eller en hybrid landsby som kunne åpne opp for refleksjoner og drømmer rundt en ny virkelighet hvor det binære og kjønn ikke lengre regjerer.

Her er gruppen!

Unknown 2

Hans-Petter: 42 år, klinisk sosionom som til daglig jobber med ungdommer i NAV. Spiller basketball, men innerst inne lever ei hestejente i beste velgående, med stor kjærlighet for brune hester med hvitt bliss. Har alltid vært opptatt av å se dans, men har aldri utøvd dette på en scene, kun på svette dansegulv i inn- og utland.

Unknown 3

Anne Panda: Danser og massør. Litt sær, litt sta, men stort sett snill. Elsker dyr og de aller fleste mennesker. Leter ofte etter brillene sine. Har en forkjærlighet for kokosboller.

Unknown 4

Amie Mbye: Dansekunstner, rett fra Groruddalen. Alltid i bevegelse. Noen ganger rolig. Andre ganger wild-girl. Av og til begge deler.
(Amie er profesjonell utøver og ikke castet via stillingsutlysningen)

Unknown 5

Elise Nohr: Oppkalt etter anime figur Princess Elise of Nohr. Liker headbangs og snacks.

Unknown 6

Christin Bassøe Jørstad: Mange jern i ilden, og digger livet og alt det byr på. Elsker friluftliv og fjelltopper like mye som kulturlivets mangfold. Er egentlig nord-norsk etter 21 år i Tromsø. Kjemper for de uten stemme i samfunnet – og brenner for solidaritet, verdighet, menneskerettigheter og rettferd.

Unknown 7

Magnus Sparsaas: Teater, hage og sykkelinteressert sørlending på 27 år. Bor i Arendal og driver med scenekunst på ulike måter.

Unknown 8

Dávvet Bruun-Solbakk: Babe fra Sápmi som alltid gjør the most. No clue where i am most of the time!!! Help!

Unknown 9

Guro Olsen Ørbech: Kronisk knust mobil, digger data, fugler og hvetebakst 💕 Dere vil ikke vite screentimen min eller hvor mange kr jeg har brukt på gifler 😅

Unknown 10

Torbjørn Kolbeinsen: Arkitekt på dagen og musiker på kvelden. Av og til møbelsnekker. Har faktisk lagd musikken til Shine Utopians <3

Unknown 11

Heidi Steen Jensen: Landsbyens eldste som elsker livet, dans, musikk og å sove ute ved havet. Lidenskapelig opptatt av det unikt vakre. Uredd, spontan, leken, rar, følsom, gjennom ild og vann.. Sies det. Snakket stillhetens språk, og vandrer naken i lyset av sin sjel.

74399029 534976617085726 4748654539836489728 N

Irene Theisen, 32: Danser på dagen, med fotballdrømmer om natta. Taletrengt og ivrig av natur. Elsker folk og dyr og bakst. Berøres dypt av mennesker som leter etter kjærligheten på tv. Jobber for tida hardt på kastearmen med mål om å knuse Louis i Stikkballzumba.
(Irene er profesjonell utøver og ikke castet via stillingsutlysningen)

Ds15360

Harald Beharie, f. 1992 i Sandnes, Norge. Er utdannet fra The Ailey School, New York og Kunsthøgskolen i Oslo 2015. Fra 2016-19 var han en del av kompaniet Carte Blanche (NO), som aspirant og fast ansatt. I samme tid har han jobbet frilans med forskjellige kunstnere som Mia Habib, Ingri Fiksdal, Heidi Jessen og Kristin Helgebostad. Han arbeider også med egne prosjekter i samarbeid med Louis Schou-Hansen og som en del av kollektivet De Naive.

Louis Schou-Hansen, f. 1992 i Aarhus, Danmark. Louis studerte ved The Royal Danish Ballet School og Kunsthøgskolen i Oslo 2015. Han har arbeidet freelance for forskjellige koreografer og kunstnere somEva-Cecilie Richardsen, Runa B Skolseng, Bente Alice Westergaard, Edhem Jesenkovic og Andrew Amorim. Siden 2016 har han jobbet som utøver for Ingri Fiksdal i hennes tre seneste produksjoner. Louis arbeider også med egne prosjekter, alene og i forskjellige samarbeid med bland andre Harald Beharie.

Shine Utopians, 07. - 10. november 2019